Surpriză uriaşă pentru fanii Asia Express. Unde se filmează noul sezon al emisiunii de pe Antena 1

Ana Ionescu 17.05.2021, 16:12
Surpriză uriaşă pentru fanii Asia Express. Unde se filmează noul sezon al emisiunii de pe Antena 1
Cel mai dur reality show din România, Asia Express, pregătește un nou sezon. De această dată, destinația în care se vor desfășura filmările este una plină de provocări și aventuri, ce le vor da mari bătăi de cap concurenților.

Unde se va filma noul sezon Asia Express. Ruta este o premieră

Noul sezon Asia Express va fi unul ce își va ține fanii cu sufletul la gură. Vedetele care vor participa vor porni pe Drumul Împăraților. Concurenții vor pleca din Turcia, apoi vor continua cu Georgia și Azerbaijan. Destinațiile următoare vor fi dezvăluite pe parcursul emisiunii.
Regulile pe care vor trebui să le respecte concurenții vor fi aceleași și în noul sezon Asia Express. Vedetele vor trebui supraviețuiască cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport și să treacă peste orice barieră culturală sau lingvistică pentru a reuși să ajungă cât mai aproape de trofeu: amuleta supremă de 30.000 de euro.
Astfel, concurenții vor trebui să depună toate eforturile fizice și psihice pentru a ieși învingători.
Surpriza uriasa pentru fanii Asia Express. Unde se filmeaza noul sezon al emisiunii de pe Antena 1 2
Surpriza uriasa pentru fanii Asia Express. Unde se filmeaza noul sezon al emisiunii de pe Antena 1 

România, prima țară care va porni în aventură Drumul Împăraților

România va fi prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Drumul Împăraților. Astfel că misiunile și drumul pe care vor urmă să le facă sunt total străine concurenților în noul sezon. Filmările pentru a patra ediție Asia Express vor începe luna aceasta. Fanii emisiunii vor putea urmări aventurile prin care trec concurenții atât la TV, cât și online, în secțiune Jurnal de Asia.

Asia Express, în pauză un an din cauza pandemiei

Ultimul sezon al show-ului Asia Express a fost filmat în toamna anului 2019 și a putut fi urmărit la TV în perioada februarie-aprilie 2020. Pentru că la finalul anului 2019 a izbucnit pandemia, filmările pentru sezonul patru au fost amânate un an. Câștigătorii sezonului trei au fost Sorin Bontea şi Răzvan Fodor. Misiunea lor s-a încheiat în capitala Taiwanului – Taipei şi a înregistrat audienţe uriaşe. Ana Baniciu şi Raluka au fost câștigătoarele primului sezon, iar în cea de-a doua ediție au ieșit învingători CRBL şi Oase.
Urmăriți Impact.ro și pe