Cine ar putea să-i ia locul Ginei Pistol la Asia Express. Surpriză mare pentru telespectatorii Antenei 1

Iancu Andreea 10.02.2021, 15:47
Cine ar putea să-i ia locul Ginei Pistol la Asia Express. Surpriză mare pentru telespectatorii Antenei 1

Asia Express este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV, iar sezonul 4 al producției este așteptat cu sufletul la gură de fani. Totuși, filmările s-au confruntat cu probleme. Începând de la restricțiile impuse de pandemie și asigurarea vedetelor că nu riscă infectarea cu SARS CoV 2, producătorii trebuie să găsească și un amfitrion, care să îi ia locul Ginei Pistol la Asia Express. Deocamdată, mai multe nume sunt vehiculate în spațiul public.

Sezonul 4 al emisiunii, marcat de provocări. Ce traseu ar putea fi stabilit pentru filmări și cine poate să îi ia locul Ginei Pistol la Asia Express

Fanii Asia Express sunt tot mai curioși să afle ce se întâmplă cu emisiunea lor preferată, având în vedere că pandemia a afectat serios filmările mai multor producții TV. De asemenea, faptul că Gina, prezentatoarea primelor trei sezoane, urmează să dea naștere primului său copil la începutul lunii martie, îi face pe mulți să se întrebe cine îi va lua locul Ginei Pistol la Asia Express. Deocamdată, emisiunea se află încă în discuții, fiind vorba de o muncă asiduă pentru planificarea traseului și a vedetelor care vor lua parte la experiența din Asia.

Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon, au precizat surse apropiate echipei de producție, pentru click.ro.

Pe de altă parte, o altă sursă precizează faptul că filmările pentru noul sezon Asia Express ar putea debuta în vara anului 2021, însă traseul cu care ne-au obișnuit producătorii ar putea fi diferit. Conform fanatik.ro, nu s-ar mai lua în calcul Asia de Sud-Est, ci regiuni precum Turcia sau Rusia. Producătorii ar putea considera Sochi-Rize-Trabzon drept noile orașe prin care vor trece concurenții. De asemenea, emisiunea ar urma să intre în grila de toamnă de la Antena 1.

Schimbări majore în competiția din Asia
Schimbări majore în competiția din Asia

Care sunt numele vedetelor propuse anul acesta. Locul Ginei Pistol ar putea fi luat de un fost concurent

Cei care vor intra în cursa din Asia sunt încă necunoscuți. Totuși, mai multe vedete s-au arătat interesate de participarea în competiția Asia Express. Printre acestea se numără chiar și Delia împreună cu soțul său, care a afirmat că și-ar dori să participe oricând, dar Răzvan Munteanu s-a opus. Inclusiv Pepe a vorbit despre această situație, însă artistul a declarat că nu este pregătit pentru o astfel de competiție.

Cum să trăiesc fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine. Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform. De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Asia Express. Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic… Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc. Dar să mă lase în pace să fac ce vreau eu, a spus Pepe, în emisiunea sa online.

Inclusiv cei doi simpatici chefi, Florin Dumitrecu și Cătălin Scărlătescu ar putea intra în discuția pentru experiența din Asia. Totuși, ei au declarat că nu sunt deocamdată pregătiți, însă sunt fani ai emisiunii după ce Chef Bontea, colegul și prietenul lor, a câștigat în sezonul trecut alături de Răzvan Fodor.

Pe de altă parte, prezentatoarea emisiunii lasă un loc disponibil pentru moderarea sezonului 4. Cu toții ne întrebăm cine îi va lua locul Ginei Pistol la Asia Express, însă deocamdată nu a fost comunicat un nume concret. Numele vehiculate până acum îi vizează pe foștii concurenți ai producției, Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor.