Suferința nebănuită a Oanei Roman. Ce s-a întâmplat după divorțul părinților ei: “Mă afectează”

Iancu Andreea 13.05.2021, 21:32
Suferința nebănuită a Oanei Roman. Ce s-a întâmplat după divorțul părinților ei: “Mă afectează”

Viața Oanei Roman pare a fi un roller coaster al suferinței, după divorțul părinților ei. Vedeta a trecut prin multe clipe dificile, de la despărțirea de foștii săi parteneri, la problemele de sănătate și separarea propriilor părinți. Cu toate acestea, Oana a avut mereu puterea să spună lucrurilor pe nume și să vorbească deschis despre problemele sale, în încercarea de a demonstra că viața din spatele reflectoarelor este una cât se poate de normală.

Suferința Oanei Roman după divorțul părinților ei. Vedeta a dezvăluit totul

Petre Roman și Mioara, prima sa soție, au trăit împreună 33 de ani, o perioadă în care fostul politician a deținut funcții importante în stat. Chiar dacă cei doi au avut împreună o familie frumoasă, alături de fiicele lor, în 2007 cuplul a decis să se separe, luând prin surprindere cu decizia lor. Deși au trecut ani buni de atunci, suferința Oanei Roman după divorțul părinților ei este încă vie. Vedeta a recunoscut recent că încă îi este greu să accepte că cei doi foști soți nu au găsit o cale de a păstra măcar o relație de prietenie.

În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei sau să iau o masă cu părinții mei, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Care este suferința nebănuită a Oanei Roman, după divorțul părinților ei
Oana Roman alături de părinții săi, Mioara și Petre Roman

„S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea”

Fostul premier Petre Roman a trecut rapid peste mariajul de trei decenii alături de Mioara și la numai doi ani de la separare se căsătorea cu actuala sa soție, Silvia Chifiriuc, mult mai tânără decât el. Fostul politician, în vârstă de 74 de ani, și soția sa, de numai 48 de primăveri, au împreună un fiu. Deși și-a refăcut viața, Petre Roman nu a mai vrut să păstreze nici cea mai mică legătură cu fosta sa soție. În plus, și relațiile cu fiicele sale s-au răcit, deși tatăl Oanei obișnuiește să o viziteze pe aceasta de dragul nepoatei sale, Isabela. Din păcate, Oana Roman nu poate trece peste faptul că părinții săi nu își mai vorbesc, păstrând încă amintirile dure din ziua nunții cu Marius Elisei, în care Petre Roman și Mioara au stat la mese diferite, fără ca măcar să își vorbească vreo secundă.

Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai ok, a mai spus vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...