EXCLUSIV

Reacția dură a lui Petre Roman când a fost întrebat despre starea fostei sale soții, Mioara. Ce a spus acum despre relația cu fiica lor

Oana Pascaru 08.04.2021, 18:05

Petre Roman s-a pozat, deunăzi, alături de fiica lui, Oana Roman, cu care o vreme a dus un război al declarațiilor, dar și de fiica acesteia, pe care o adoră. În interviul pentru impact.ro, celebrul politician, care, cândva, fusese idolul angajatelor de la ”Apaca”, ne-a povestit cu drag despre nepoțica lui. A schimbat însă, brusc, tonul, când a venit vorba despre fosta soție, Mioara Roman, aflată acum într-un azil, după operația de colecist.

Petre Roman a reacționat dur când a fost întrebat de fosta soție, Mioara Roman

Petre Roman a părăsit-o pe Mioara Roman în 2009, de dragul solistei Silvia Chifiriuc, pentru care a recunoscut că făcuse o pasiune nebună. De atunci, Petre și Mioara nu au mai păstrat legătura.  În interviul acordat pentru B1 TV, Mioara Roman spunea, cu tristețe: ”În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate”.

Nici măcar acum, la greu, când Mioara Roman are serioase probleme de sănătate, inima lui Petre Roman nu s-a mai înmuiat. Dimpotrivă, chiar a fost vizibil deranjat, când reporterii impact.ro l-au întrebat dacă a vizitat-o pe Mioara Roman, la azilul unde se află acum, pentru tratamentul de recuperare medicală: “Nu am fost la Mioara, la azil, după operație. Haideți, vă rog, lăsați-mă în pace!”, a fost răspunsul lui. De fapt, și Catinca Roman ne declara, după operația mamei sale, că Petre nu a căutat-o pe fosta soție: “Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine, după operația de colectist”.

Petre Roman a reactionat dur cand a fost intrebat de fosta sotie, Mioara Roman
Petre Roman a reactionat dur cand a fost intrebat de fosta sotie, Mioara Roman

Petre Roman o adoră pe fiica Oanei Roman: ” După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag!”

Petre Roman ne-a vorbit însă cu drag despre nepoțica lui, fiica Oanei Roman, pe care a vizitat-o, zilele trecute: ”Toate bune și frumoase între mine și Oana. M-am întâlnit zilele trecute cu Oana și cu Isabela, a fost o bucurie să mă văd cu ele. Le iubesc pe amândouă. După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag”.

Oana Roman a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu Petre și cu fiica ei, care-și strângea în brațe celebrul bunic. Petre a fost însă adesea acuzat de Oana, că o dăduse uitării: “Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua nepoatei sau de Crăciun. Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sfântul Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile”, povestea Oana Roman, pentru Viva.ro, în luna decembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe