Cine este, de fapt, Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman. Câți ani are și cu cât este mai tânără față de fostul premier

Daria Petrescu 29.08.2020, 09:42
Cine este, de fapt, Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman. Câți ani are și cu cât este mai tânără față de fostul premier

Silvia Chifiriuc și Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani. Au împreună un băiețel și o căsnicie așa cum și-au dorit, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Chiar dacă la început nimeni nu le-a dat vreo șansă, iată că și acum, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți. Dovada stă în rarele apariții ale acestora la tv. Însă, puțini sunt cei care știu cine este, de fapt, Silvia Chifiriuc. Câți ani are și care este diferența de vârstă dintre ea și fostul premier.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt părinții unui băiețel de 10 ani

La scurt timp după ce a cunoscut-o pe Silvia Chifiriuc, Petre Roman a divorțat de Mioara Roman. Fostul premier a ales să își refacă viața alături de interpreta care i-a dăruit și un băiețel. Cei doi au o relație solidă și discretă. De când sunt împreună, Petre Roman a rupt legătura cu fosta soție. Nici relația cu fiica lui, Oana Roman, nu e tocmai bună.

Vedeta a făcut declarații neașteptate despre tatăl ei. Se pare că acesta nu își vizitează nici măcar nepoata. Silvia are 48 de ani, iar Petre Roman, 73 de ani, însă, acest lucru i-a ajutat și nu i-a despărțit, așa cum credeau mulți apropiați. Artista și Petre Roman sunt părinții unui băiețel de 10 ani.

Silvia Chifiriuc are o familie frumoasă
Silvia Chifiriuc are o familie frumoasă

„Din momentul în care el a venit în viața noastră și am devenit mămică, pentru mine s-a schimbat totul. Așa ceva frumos nici nu îmi imaginam. Așa o mare bucurie pe care ne-a dat-o Dumnezeu’, a povestit Silva în urmă cu ceva timp.

„Tu tot o să faci un copil cu mine. A fost prima dată când am auzit asta  și m-a impresionat’, a povestit ea, precizând că în alte relații nu s-a gândit că ar vrea să devină mamă.

Chiar dacă între Petre Roman și fosta familie au mai existat câteva disensiuni, acest lucru nu pare că a deranjat-o pe Silvia Chifiriuc. Fosta solistă a rămas la fel de discretă și nu a făcut niciodată declarații în acest sens. După revoluție, Silvia devenise idolul multor românce, nu doar al fetelor de la APACA.

Mesajul Silviei Chifiriuc de ziua soțului ei

Pe 22 iulie 2019, în ziua când Petre Roman a împlinit 73 de ani, Silvia Chifiriuc și acesta au sărbătorit 10 ani de la căsătorie. Silvia Chifiriuc a scris cu această ocazie un mesaj, alături de care a atașat un colaj cu imagini realizate alături de băiețelul lor.

„La mulți ani fericiți! Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc… pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită.

Le mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat, cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită!

Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, că m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă împlinită și o femeie fericită alaturi de băieții mei. Îți mulțumesc, Doamne!”, i-a scris Silvia Chifiriuc lui Petre Roman pe contul de socializare.