Soțul Vulpiței, luat peste picior de fani, după ce a apărut la bustul gol. L-au făcut cu ou și cu oțet

Ana Anitoiu 22.09.2020, 14:23
Soțul Vulpiței, luat peste picior de fani, după ce a apărut la bustul gol. L-au făcut cu ou și cu oțet

Soțul Vulpiței a fost luat peste picior de fani, după ce a apărut la bustul gol. Viorel Stegaru a fost făcut cu ou și cu oțet.

Cum a fost luat peste picior soțul Vulpiței, după ce a apărut la bustul gol

Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, a publicat o fotografie în care apare la bustul gol. Atât i-a trebuit ca să stârnească un val de glume la adresa lui.

În imagine, soțul Vulpiței apare lângă o piscină, bronzat neuniform, cu părul ud și cu ochii închiși, din cauza soarelui puternic.

„Au reapărut dinozaurii”, „Ce fizic derutant ai, Viorel”, „Ce forțos ești”, „Mai mergi și tu la sală, mai fă niște mușchi…”, „Cu poza asta ai stricat o generație” și „Doamne ferește!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Viorel Stegaru.

Soțul Vulpiței, luat peste picior de fani, după ce a apărut la bustul gol. L-au făcut cu ou și cu oțet

Cum a reacționat Vulpița la fotografia în care soțul ei apare la bustul gol

Veronica Stegaru, cunoscută ca „Vulpița”, nu a fost de acord cu toate ironiile la adresa soțului ei. Ea a reacționat cu inimioare la imaginea pentru care Viorel Stegaru a fost făcut cu ou și cu oțet.

De altfel, Vulpița apare în brațele soțului ei, într-o altă fotografie ce a fost făcută în acea zi, la piscină. Și această imagine a iscat ironii usturătoare.

Vulpița și Viorel Stegaru au petrecut luni bune la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1. În urmă cu trei săptămâni, Mirela Vaida a anunțat că „serialul s-a încheiat”.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a spus atunci Mirela Vaida.

Soțul Vulpiței, luat peste picior de fani, după ce a apărut la bustul gol. L-au făcut cu ou și cu oțet

Pentru plecarea lor de la emisiunea „Acces Direct” a existat și o petiție, ce a fost semnată de 4.000 de oameni.

„Cei doi asistați sociali beneficiază de ajutoare sociale deși nu fac muncă în folosul comunității, fiind totodată apţi de muncă.

Cei doi, având un copil în vârstă de 2 ani, nu se preocupă de bunăstarea, respectiv buna creștere și susținerea financiară în ceea ce privește creșterea copilului”, scria în acea petiție, potrivit cancan.ro.

Conform cancan.ro, Vulpița și Viorel Stegaru primeau 2.000 de euro pe lună, ca să apară la emisiunea „Acces Direct”.

În plus, din vizualizările pe care le-au atras pe YouTube, au mai câștigat ceva bani. Mai exact, 2.000 de euro pentru fiecare milion de urmăriri.

Recent, Vulpița și soțul ei s-au filmat acasă la ei, în Blăgești, unde au o fetiță. Cei doi au apărut la cules de struguri.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...