Adevăratul motiv pentru care Antena 1 a renunțat la Vulpița și Viorel. Ce au făcut oamenii

Rădulescu Valentin 10.09.2020, 08:59
Adevăratul motiv pentru care Antena 1 a renunțat la Vulpița și Viorel. Ce au făcut oamenii

După 8 luni petrecute în platoul emisiunii Acces Direct, soții din Blăgești au plecat în mod oficial. Vulpița și Viorel au apărut aproape zilnic pe micile ecrane și au strâns milioane de vizualizări pe platformele de socializare. După mult timp în care oamenii s-au plâns de apariția lor la Antena 1, a venit și anunțul mult așteptat, dar motivul ar fi fost altul față de cel prezentat de Mirela Vaida.

De ce au plecat Vulpița și Viorel de la Antena 1?

Vestea că Vulpița și Viorel au părăsit platoul emisiunii ”Acces Direct” a luat pe toată lumea prin surprindere. Anunțul a fost făcut chiar de Mirela Vaida, iar telespectatorii au rămas șocați să vadă că Antena 1 a rămas fără cele două personaje care le-a adus una dintre cele mai mari audiențe de până acum.

În ciuda faptului că mulți s-au plâns de apariția Vulpiței și a lui Viorel la TV, motivul plecării ar fi fost, de fapt, altul. Mirela Vaida ar fi ascuns că cei doi au plecat în urma unei petiții semnate de 4.000 de oameni, care solicită încheierea serialului Vulpița.

„Prin prezenta petiție se solicită în mod public luarea unor măsuri din partea instituțiilor statului, respectiv CNA, Ministerul Educației, DGASPC Vaslui, asupra emisiunii Acces direct, Antena 1, în cazul Vulpiţa (Veronica și Viorel Stegaru).

Acest subiect încalcă orice prevederi ce țin de integritatea, respectiv defăimarea publică a două persoane cu vizibile probleme de educație.

Cei doi asistați sociali beneficiază de ajutoare sociale deși nu fac muncă în folosul comunității, fiind totodată apţi de muncă.

Cei doi, având un copil în vârstă de 2 ani, nu se preocupă de bunăstarea, respectiv buna creștere și susținerea financiară în ceea ce privește creșterea copilului.

Cei doi au fost expuși public cu viața lor personală, prezentându-se în mod explicit detalii din viața lor intimă, oferind detalii cu tentă sexuală, în mod public în intervalul orar 17-19, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 5.01.2020-prezent.

Se solicită public luarea unor acțiuni din partea DGASPC Vaslui cu privire la integritatea copilului, precum şi a situației financiare a celor doi în vederea creșterii copilului”, se arată pe cancan.ro.

Adevăratul motiv pentru care Antena 1 a renunțat la Vulpița și Viorel. Ce au făcut oamenii
Adevăratul motiv pentru care Antena 1 a renunțat la Vulpița și Viorel. Ce au făcut oamenii

Anunțul bombă al Mirelei Vaida

Prezentatoarea emisiunii a făcut anunțul în direct cu privire la încheierea serialului Vulpița. Aceasta a mărturisit că au plecat de bună voie, dar cel mai probabil o să rămână activi pe rețelele de socializare.

Totodată, vestea pare că a fost una minunată, imediat după ce Mirela Vaida a făcut anunțul, a fost veselie maximă în platoul ”Acces Direct”.

„Am vorbit cu nea Dumitru (n.r. – socrul Vulpiţei), te iartă, te primeşte. Copilul are nevoie de voi.» Cică de două zile plânge de dorul mamei şi al tatălui…

Iar eu mă bucur tare mult că au plecat… Nu, chiar au plecat! O să vedeţi, poate o să mai posteze şi o să vă ţină la curent. S-au dus de bunăvoie”, a spus Mirela Vaida.