Ce fac Viorel și Vulpița, la 3 săptămâni de când au părăsit Acces Direct. Chiar ei au dat vestea. Fanii au fost luați prin surprindere

Iancu Andreea 21.09.2020, 14:35
Ce fac Viorel și Vulpița, la 3 săptămâni de când au părăsit Acces Direct. Chiar ei au dat vestea. Fanii au fost luați prin surprindere

Viorel și Veronica Stegaru, soții care au cucerit publicul de la Acces Direct, și-au încheiat seria de apariții televizate. În urmă cu trei săptămâni, Mirela Vaida anunța că Viorel și Vulpița nu vor mai apărea în cadrul emisiunii, revenind la obiceiurile lor de dinainte de a deveni celebri. În urmă cu numai o zi, Veronica Stegaru a dezvăluit ce face împreună cu soțul său.

Ce fac Viorel și Vulpița, după plecarea de la Acces Direct

Au adus în fața televizoarelor o mulțime de români, care i-au privit cu sufletul la gură. Viorel și Veronica Stegaru au reușit să creeze o adevărată telenovelă din viața lor. Astfel, emisiunea Acces Direct devenise o a doua casă pentru cei doi soți. După certuri și transformări, drumul lor a ajuns la final. Acum, Viorel și Vulpița au revenit înapoi în locul de unde au plecat acum luni bune, la ei acasă, în Blăgești.

Și pentru că viața de vedete le-a surâs, soții nu ezită să împărtășească cu urmăritorii lor cele mai recente activități. Vulpița este cea care a postat în urmă cu numai o zi o filmare pe contul său de socializare. Femeia a dezvăluit astfel cu ce se ocupă de când nu mai apare la televizor. Se pare că Vulpița și soțul său sunt oameni harnici, care obișnuiesc să aibă activități normale pentru niște săteni. De data aceasta, cei doi merg la culesul strugurilor.

„La vie la cules de struguri. @stegaruvioreloficial Ați văzut filmarea de pe canalul de YouTube?”, a fost descrierea clipului postat de Vulpița pe Instagram.

Viorel și Veronica, la cules de vie în Blăgești
Viorel și Veronica, la cules de vie în Blăgești

Anunțul făcut de Mirela Vaida la finalul telenovelei cu soții Stegaru

După luni în care soții Stegaru au reprezentat subiectul principal al emisiunilor sale, acum Mirela Vaida poate respira ușurată. Chiar ea a făcut anunțul pe post, în care anunța că Viorel și Vulpița nu se mai întorc. Totuși, prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit că se bucură pentru realizările cuplului, insistând pe ideea că acestora le este cel mai bine acasă, în Blăgești.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a explicat Mirela Vaida în direct.

Totodată, Mirela a punctat și faptul că soții Stegaru nu au plecat din această experiență cu buzunarele goale. Potrivit cancan.ro, Veronica și Viorel Stegaru încasau 2000 de euro pe lună pentru prezența în emisiunea de la Antena 1. De asemenea, vizualizările de pe contul de Youtube le-au adus alți 2000 de euro pentru fiecare milion de urmăriri. Astfel, la un calcul scurt, Vulpița și soțul său au ajuns deja la câteva zeci de mii de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...