Soțul înșelat și soția infidelă au reacționat, în sfârșit, după apariția filmulețului cu Ciprian Marica de la Cluj. Ce susțin Florin și Ana Muntean

Redacția IMPACT 01.05.2020, 23:08
Soțul înșelat și soția infidelă au reacționat, în sfârșit, după apariția filmulețului cu Ciprian Marica de la Cluj. Ce susțin Florin și Ana Muntean

Filmulețul de senzație care îl are în prim-plan pe Ciprian Marica, fostul jucător de fotbal al echipei naționale, a făcut înconjurul rețelelelor sociale, într-un timp record. Sportivul a fost filmat, în luna august din 2019, când era alături de o altă femeie și nu cu iubita lui, Ioana Marcu, în incinta unui hotel din Cluj-Napoca.

Soțul înșelat și soția infidelă au reacționat, în sfârșit, după apariția filmulețului cu Ciprian Marica de la Cluj

Cea care i-a devenit amantă lui Ciprian Marica este Ana Muntean. Femeie măritată, ea a fost prinsă în fapt chiar de soțul gelos, care a venit să le ceară celor doi socoteli. Sportivul a fost filmat când a ieșit dintr-o cameră de hotel și fiind îmbrăcat doar cu un prosop, a fost luat la întrebări, în legătură cu persoana care îl însoțea, la acel moment.

Înregistrarea realizată chiar de către Florin Muntean, fiul patronului Transgaz, au fost date publicității cu câteva zile în urmă. Totul, deși clipele adulterului nu s-au petrecut nici măcar recent. Până în prezent, nici Ciprian Marica, fie iubita lui, Ioana Marcu, nu au comentat oficial situația care s-a petrecut la Cluj, vara trecută.

Soțul înșelat și soția infidelă au reacționat, în sfârșit, după apariția filmulețului cu Ciprian Marica de la Cluj. Ce susțin Florin și Ana Muntean
Florin și Ana Muntean erau prieteni de familie cu Ciprian Marica și Ioana Marcu și s-au întâlnit în cadrul unor evenimente

Dacă Ciprian Marica și Ioana Marcu au preferat să păstreze distanța față de acest subiect delicat, nu același lucru se poate spune despre soții Muntean. Aceștia au decis să acționeze îndată în ceea ce privește problema care le-a picat ca un trăsnet în mariajul lor. În acest mod s-a aflat că și ei au copii acasă, dar și că vor acționa în instanță, după ce Ana Muntean a primit numeroase amenințări în mediul online.

Ce susțin Florin și Ana Muntean

”Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor.

Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor disparea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui.

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc.”, au transmis soții Muntean, prin intermediul unui comunicat, potrivit clujust.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe