De ce nu s-a căsătorit Ciprian Marica până acum. Declarațiile care spun totul

Rădulescu Valentin 01.05.2020, 19:14
De ce nu s-a căsătorit Ciprian Marica până acum. Declarațiile care spun totul

Fostul fotbalist nu a vrut niciodată să o ceară în căsătorie pe frumoasa lui parteneră de viață. Chiar dacă au doi copii și au o relație frumoasă, cei doi nu s-au căsătorit în tot acest timp. Ciprian Marica a vorbit însă despre acest lucru și a declarat de ce nu consideră că trebuie să recurgă la acest gest.

De ce nu s-a căsătorit Ciprian Marica până acum

Înainte ca fostul fotbalist să apară în acel video, care a devenit foarte viral în ultimul timp, Marica era admirat pentru faptul că își petrece viața alături de familie, dar mai ales de frumoasa lui soție în vârstă de 26 de ani. Multă lume s-a întrebat de ce nu s-au căsătorit în tot acel timp, în ciuda faptului că el purta verighetă. Potrivit informațiilor, Marica nu consideră că o hârtie ar putea schimba lucrurile, mai ales că cei doi nu au avut nici o discuție pe această temă.

‘Nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?’, a declarat acest în urmă cu doi ani, potrivit viva.ro.

De ce nu s-a căsătorit Ciprian Marica până acum. Declarațiile care spun totul
De ce nu s-a căsătorit Ciprian Marica până acum. Declarațiile care spun totul

Ciprian Marica are doi copii

Împreună cu Ioana Marcu, Ciprian Marica are doi copii, Ethan Ioana, aflată la vârsta de doi ani și Albert Andrei, în vârstă de patru ani. În urmă cu ceva timp, Marica era foarte ocupat, dar totuși își dedica tot timpul rămas pentru familie, se juca cu copii lui și își petrecea timpul cu partenera sa. La aceea vreme, fostul fotbalist tocmai cumpărase clubul de fotbal Farul.

„Stau foarte mult pe telefon, sunt puțin absent, iar familia resimte stresul meu. Totuși, până pe la 10.00 nu ies, deci două, trei ore stau cu băieții mei. Ne jucăm, avem tot felul de activități, pentru că oricum aș pierde acest timp pe drum, și atunci dimineața le-o dedic în totalitate. Am un ritm de viață foarte așezat. Iau zilnic masa de prânz, la care de foarte multe ori o invit pe Ioana, iar seara, când nu sunt la Constanța (pentru că fac naveta Constanța-București foarte des), încerc să ajung acasă cât se poate de devreme. Asta în zilele când nu apar diverse activități’”, a mai adăugat Marica, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe