Ciprian Marica, prins la hotel cu nevasta altuia! Femeia este nora unui cunoscut om de afaceri. Imagini incendiare

Redacția IMPACT 29.04.2020, 20:45
Ciprian Marica, prins la hotel cu nevasta altuia! Femeia este nora unui cunoscut om de afaceri. Imagini incendiare

Ciprian Marica a fost surprins în ipostaze compromițătoare, cu soția altui bărbat, într-un hotel. Jucătorul de fotbal de 31 de ani apare într-o ținută sumară, cât oferă explicații, dar și motivul pentru care se află acolo.

Ciprian Marica, prins la hotel cu nevasta altuia!

Sunt clipe grele pentru sportiv, după ce a fost prins în fapt, cu nevasta altui bărbat. Ciprian Marica a fost surprins într-o cameră de hotel, când avea o idilă cu o altă femeie și nu partenera lui de viață. Totodată, imaginile de senzație pot fi urmărite și în continuare.

”Sunt foarte calm! Ciprian era în prosop fiindcă îi era cald, nu? Ați povestit, ce-ați făcut? Ești de cea mai joasă speță. Doar ce-mi spusesei că ți-e scârbă să te atingă altcineva. Nu-mi zice că e prima oară, și la mare ați rămas la Loft, știu foarte bine”, este monologul bărbatului care l-a filmat pe Ciprian Marica și poate fi auzit încă din primele secunde ale clipului.

Ciprian Marica, prins la hotel cu nevasta altuia! Femeia este nora unui cunoscut om de afaceri. Imagini incendiare
Ciprian Marica a fost prins în fapt, cu nevasta unui om de afaceri (sursă foto: captură YouTube)

Femeia este nora unui cunoscut om de afaceri. Imagini video incendiare

Femeia cu care a fost suprins Ciprian Marica este nora unui om de afaceri foarte cunoscut. În filmuleț, jucătorul de fotbal este pus să recunoască faptul că în cameră cu el nu se mai află vreo altă persoană. Însă, după alte câteva secunde, femeia cu care este acesta s-a declarat învinsă și a ieșit din încăpere. Aceasta se numește Ana și are vârsta de 31 de ani, la fel ca sportivul.

„Doamne, iartă-mă!, ce se întâmplă? Hai până aici puțin, hai să stăm de vorbă. M-ai înnebunit cu filmatul. Exagerezi mult.”, poate fi auzit jucătorul cum spune.

Ciprian Marian poate fi remarcat într-o ținută foarte sumară, fiind vorba doar de un prosop de hotel. În mod uluitor, cel care a filmat întregul moment a fost chiar soțul femeii cu care sportivul avea o aventură. Cei doi se aflau în camera 509, din incinta Grand Hotel Italia, iar soțul furios ar fi primit un pont anonim de la o persoană binevoitoare.

Urmăriți Impact.ro și pe