Simona Halep, reacție neașteptată după ce a fost strigată pe stradă. Trecătorul a fost în culmea fericirii

Andrei Cezar, Gabriel Peneș 07.12.2021, 15:44
Simona Halep, reacție neașteptată după ce a fost strigată pe stradă. Trecătorul a fost în culmea fericirii

Simpla prezență a Simonei Halep în locuri obișnuite, cum ar fi un restaurant, sau o cafenea, stârnește reacții admirative din partea fanilor sportivei care o întâlnesc. Un bărbat nu și-a putut stăpâni bucuria atunci când a văzut-o pe dubla câștigătoare de Grand Slam și i-a strigat numele în gura mare în timp ce aceasta se afla într-un local împreună cu soțul ei, Toni Iuruc și fratele Nicolae Halep. La rândul ei, Simona a avut o reacție total neașteptată.

Cum a reacționat Simona Halep după ce un trecător a strigat-o pe stradă

Simona Halep se află la capătul unui sezon cu realizări mai puțin importante pe plan sportiv, însă în viața personală se bucură de momente extraordinare. Simona și soțul ei, Toni, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, oficializată în luna sptembrie.

În afară de momentele în care sportiva este plecată la vreun turneu de tenis, iar Toni Iuruc nu o poate însoți, cei doi își petrec mai tot timpul împreună. Recent au fost plecați într-o frumoasă vacanță în orașul iubirii, Paris, iar acum s-au întors acasă pentru a se ocupa și de afacerile familiei.

Nicolae Halep, fratele și totodată managerul fostului lider WTA, i-a însoțit pe cei doi la un restaurant de lux din nordul Capitalei. În timp ce aceștia stăteau la masă și discutau relaxați, un trecător a întrerupt conversația și a strigat-o entuziasmat pe sportivă, fara a se rușina de cei din jur. Cu toate că se afla în mijlocul unei întâlniri importante, Simona s-a oprit din orice pentru a-i transmite bezele trecătorului.

Întâlnirea nu a mai durat mult, iar Simona Halep s-a urcat în mașina marca Aston Martin și a demarat în trombă.

Simona Halep îi datorează totul fratelui ei

Recent, Simona Halep a vorbit deschis despre relația cu fratele ei. Sportiva a mărturisit că Nicolae Halep a fost cel care a susținut-o cel mai mult în carieră.

Familia mea m-a susținut încă din ziua în care am început să joc tenis! Faptul că i-am avut lângă mine a contat enorm atât la victorii, cât și după înfrângeri. Le mulțumesc tare mult pentru susținere, în special fratelui meu!

El este o persoană specială în viața mea, pentru că m-a sprijinit cel mai mult!”, a declarat sportiva pentru WTA.

În afară de fratele ei, Halep este manageriată și de un important nume din tenisul feminin, Victoria Ruzici.

O doamnă specială este Virginia Ruzici, managerul meu, cu care lucrez de mai bine de 10 ani. Este o persoană deosebită și îi mulțumesc și ei pentru că a fost lângă mine”, a mai spus ”Simo” în cadrul aceluiași interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe