Simona Halep, mesaj pentru suporteri despre Sports Festival. Ce se întâmplă cu ediția din acest an

Marian Cărăvan / 22.05.2020, 21:00

Simona Halep, locul 2 WTA, era pregătită să-și încânte fanii la cea de-a treia ediție Sports Festival, eveniment găzduit de Cluj-Napoca.

Simona Halep a anunțat ce se întâmplă cu ediția din 2020 a Sports Festival

Câștigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) se numără printre vedetele acestui eveniment de excepție din Ardeal. Pandemia de coronavirus a dus însă la anularea celei de-a treia ediții, ce urma să aibă loc peste câteva zile. Astfel, întregul eveniment, la care Simona Halep era cap de afiș, a fost reprogramat pentru iunie 2021.

În acest context, Simona Halep le-a transmis un mesaj fanilor și le-a transmis că va fi prezentă la ediția de anul viitor a Sports Festival.

„Dragii mei, din păcate este nevoie să amânăm întâlnirea noastră de la Sports Festival din Cluj până când situația ne va permite să organizăm acest eveniment fără a pune în pericol sănătatea noastră. Vom reveni curând cu informații cu privire la data la care ne vom revedea. Vă îmbrățișez cu drag”, a spus Simona Halep.

Evenimentul urma să aibă loc la Cluj-Napoca, în perioada 11-14 iunie 2020. Până atunci, Simona Halep își reia antrenamentele, în speranța că va putea participa la cele două turnee de Grand Slam care au mai rămas deocamdată în picioare în toamna acestui an, US Open și Roland Garros.

Ce mesaj au transmis organizatorii

„Situația creată de această pandemie și directivele date de autorități ne determină să spunem time out pentru un an.Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, național și mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menține mental și fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi?

Știm doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzația de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor și golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros și de podiumul împărțit cu prietenii. Știm că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experiență!”, transmit organizatorii Sports Festival.

Organizatorii ar dori ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă (iunie 2021), dar trebuie să țină cont și de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis.

Vedetele ediţiei din 2019 a Sports Festival au fost Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini, Darren Cahill.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI