Simona Halep și Toni Iuruc au planuri serioase de viitor. Unde au fost surprinși cei doi

Diana Radu 19.05.2020, 17:56
Simona Halep și Toni Iuruc au planuri serioase de viitor. Unde au fost surprinși cei doi

Simona Halep și iubitul său Toni Iuruc și-au făcut planuri serioase de viitor în izolare, așa că cum au ieșit din carantină au mers să viziteze o superbă locuință, dintr-un cartier select din Capitală. Iată cum au fost suprinși cei doi!

Ce planuri de viitor au Simona Halep și Toni Iuruc

Reporterii de la Cancan.ro  i-au suprins pe Halep și pe Toni în cartierul Primăverii din București. Cei doi viitori soți au venit cu bolidului de lux deținut de sportivă, Bentley New Continental GT, pe care sportiva l-a și condus până la destinație. 

După ce au coborât din mașină cei doi s-au întâlnit cu părinții și fratele Simonei și au mers să viziteze împreună un apartament din zonă. Simona părea extrem de relaxată și de bine dispusă în compania familiei sale, spre deosebire de Toni care a fost mai agitat și a stat în mare parte a timpului cu telefonul la ureche. Probabil discuta cu agentul imobiliar cu care ar fi trebuit să se vadă.

simona halep, toni iuruc, planuri de viitor
Ce planuri de viitor au Simona Halep și Toni Iuruc. Sursă foto: Cancan.ro

Halep a intrat împreună cu familia și cu Toni într-unul dintre cele mai noi blocuri care s-au construit în zonă. Însă, înainte de a face o nouă investiție, sportiva a vrut să afle și părerea familiei.

Tenismena și Toni Iuruc și-au făcut publică relația în vara anului 2019. Cei doi sunt convinși că sunt făcuți unul pentru celelalt, drept pentru care plănuiesc ca în curând să-și unească și destinele. „Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep.