VIDEO

Simona Halep a făcut-o să plângă pe Cori Gauff. „Am intrat puțin în panică”. Topul în care jucătoarea din România stă mai bine decât Maria Sharapova

Sorin Barbu 03.05.2022, 09:48
Simona Halep a făcut-o să plângă pe Cori Gauff. „Am intrat puțin în panică”. Topul în care jucătoarea din România stă mai bine decât Maria Sharapova

Simona Halep își continuă marșul triumfal de la Madrid. A învins-o pe Cori Gauff și a reușit al treilea succes de când colaborează cu antrenorul Patrick Mouratoglou. Jucătoarea din SUA s-a supărat foarte tare că a pierdut partida. A fost surprinsă când plângea.

Simona Halep, victorie spectaculoasă în partida cu Cori Gauff

Simona Halep joacă din ce în ce mai bine în turneul de la Madrid. A reușit a treia victorie de când colaborează cu antrenorul Patrick Mouratoglou și s-a calificat în „sferturile” competiției. Partida cu Cori Gauff s-a terminat după două seturi: 6-4, 6-4. Jucătoarea din SUA a fost foarte tristă la finalul partidei și s-a retras într-un colț și a început să plângă. A fost filmată, iar imaginile au ajuns pe internet.

 

Simona Halep a profitat de ocazie și l-a pus pe antrenorul Mouratoglou să-și respecte înțelegerea și să facă 30 de flotări.

„Îmi doresc să câștig fiecare meci! M-am adaptat și am terminat în două seturi, chiar dacă ea a avut 4-1. Mingea are mai mult efect pe zgură, vine mai rapid. Este o jucătoare care se mișcă extraordinar. Am intrat puțin în panică, pentru că venea mult la fileu. Nu prea am avut soluție pe moment.

M-am liniștit și mi-am dat seama că trebuie să dau cât mai lung și, uneori, să o presez pe forehand. A fost mult mai agresivă în setul al doilea, dar am stat acolo și am împins cât mai în spate. Returul a fost bun, cred că a fost un meci bun. Toate meciurile cu ea au fost grele”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a depășit-o pe Maria Sharapova în topul câștigurilor din tenis

După ce s-a calificat în sferturi, Simona Halep și-a asigurat un cec de 169.650 de euro (aproximativ 178.500 de dolari) şi 215 puncte WTA. Jucătoarea din România a depășit-o în clasamentul premiilor obţinute din tenis pe  rusoaica Maria Sharapova și a trecut de 39 de milioane de dolari. Pe locul doi în acest clasament se află americanca Venus Williams cu 42,28 milioane de dolari. Liderul incontestabil este Serena Williams, cu 94,51 milioane de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=gNvebl8I2a4

Urmăriți Impact.ro și pe