Serena Williams, tot mai supărată pe Simona Halep. Ce a enervat-o la culme pe tenismena americană

Mihnea Tălău 01.05.2022, 17:55
Serena Williams, tot mai supărată pe Simona Halep. Ce a enervat-o la culme pe tenismena americană

Poate cea mai galonată jucătoare de tenis a momentului, Serena Williams, nu a putut să-și ascundă frustrarea după ce antrenorul Simonei Halep a devenit Patrick Mouratoglou.

Serena Williams supărată că Mouratoglou o antrenează pe Simona

După despărțirea bruscă dintre jucătoarea americană și antrenorul francez, fapt întâmplat cu mai mult timp în urmă, Williams și-a anunțat, coincidență sau nu, revenirea în aceeași zi în care s-a confirmat că Mouratoglou va lucra cu Halep.

Antrenorul Simonei Halep din perioada 2008-2012, Firicel Tomai, care are multe conexiuni în lumea tenisului, a dezvăluit faptul că Serena nu a fost de acord cu această colaborare.

„Eu cred că în momentul ăsta șansele au crescut la 60-70% ca cei doi să meargă mai departe împreună (n.r. – Simona Halep și Patrick Mouratoglou), mai ales că Mouratoglou s-a despărțit brutal de Serena.

Ea se pare că s-a supărat că o antrenează pe Simona și a rupt comunicarea”, a spus Tomai, potrivit Digi Sport.

„Simt că pot că relaționez foarte bine cu Patrick, are suficientă putere pentru a mă conduce și aveam nevoie de o persoană care să mă îndrume. Nimeni nu se poate compara cu Serena Williams și nu voi face asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, am un stil de joc diferit, am o structură diferită. Ne concentrăm doar asupra lucrurilor pe care trebuie să le facem pentru a putea deveni cea mai bună versiune a mea”, a declarat Simona Halep, într-un interviu pentru site-ul WTA.

Simona Halep și-a recăpătat încrederea în sine

Înainte de a începe colaborarea cu Patrick Mouratoglou, Simona Halep își pierduse încrederea că mai poate reveni la cel mai înalt nivel, după desele probleme medicale cu care s-a confruntat.

Chiar fostul lider mondial WTA a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că a fost aproape de retragerea din tenis, la finalul anului 2021.

Acum după ce francezul i-a devenit antrenor, Simona abordează partidele cu un alt moral, mărturie fiind victoria entuziasmantă, 6-2, 6-2 în fața chinezoaicei Shuai Zhang, în turneul pe zgură de la Madrid.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...