Shakira a uimit cu cea mai recentă apariţie la TV. Detaliul observat de fanii cântăreţei în ceea ce priveşte ţinuta. Video

Andra Daoud 02.06.2022, 10:03

La 45 de ani, Shakira are aceleași mișcări de dans cu care își cucerea fanii în urmă cu 20 de ani. Artista a fost invitată la un late night show în SUA și a uimit audiența atât cu ținuta, cât și cu mișcările de dans, atunci când a primit provocarea de a reproduce câteva dansuri celebre de pe TikTok. Cum s-a descurcat vedeta și ce au observat oamenii la ținuta ei.

Shakira a uimit audiența cu cea mai recentă apariție

Shakira pare că a descoperit secretul tinereții veșnice, pentru că ultima ei apariție televizată i-a impresionat pe fani. Artista în vârstă de 45 de ani a fost invitata lui Jimmy Fallon, în emisiunea acestuia, The Tonight Show, și și-a făcut apariția în platou ca o divă. Shakira a purtat o rochie scurtă, de culoarea vinului, cu porțiuni transparente în zona taliei, și o pereche de botine cu tocuri foarte înalte.

La un moment dat, gazda show-ului a provocat-o pe Shakira să reproducă mai multe dansuri de pe TikTok. Vedeta s-a descurcat de minune, în ciuda faptului că tocurile au încurcat-o puțin. Nici prezentatorul emisiunii nu s-a lăsat mai prejos, ba chiar Shakira i-a spus că a fost foarte bine: „Sunt foarte impresionată de tine, nu a fost rău deloc!”, a spus ea.

Shakira, în juriul unui show de dans

Cântăreața de origine columbiană iubește în egală măsură muzica și dansul și a acceptat provocarea de a face parte din juriul unei emisiuni de talente, produsă de NBC, care se axează pe dans. Shakira face parte din juriul „Dancing With Myself”, alături de Nick Jonas și Liza Koshy. Show-ul este inspirat chiar de pasiunea Shakirei pentru dans și este o competiție dedicată familiilor, care are ca scop să evidențieze talentul fiecărui membru în parte.

Săptămânal, concurenții de toate vârstele vor lua parte la o serie de provocări concepute de creatorii emisiunii. Participanții au la dispoziție un anumit interval de timp pentru a învăța mișcările și a aduce și o notă personală dansurilor, în fața unui public care va alege câștigătorul.

„Sunt încântată să fac parte dintr-o competiție de dans care pune atât de mare preț pe mișcarea creativă și pe modul în care aceasta se traduce în expresia personală, ca să nu mai vorbim de modul în care contribuie la un sentiment de comunitate. Am fost uluită de unele dintre talentele pe care le-am văzut datorită oamenilor care au propriile platforme pe rețelele sociale. Dansul a fost o forță incredibil de puternică de-a lungul vieții mele și sunt dornică să arăt lumii cât de transformator, puternic și distractiv poate fi.”, a declarat artista.

 

Urmăriți Impact.ro și pe