De ce nu vrea Shakira să se căsătorească cu Pique. A recunoscut tot acum. „Mă sperie”

Cătălina Burghelea 13.03.2022, 18:31

Shakira și Piqué formează unul dintre cele mai solide cupluri mondene internaționale. Cele două vedete și-au sărbătorit recent zilele de naștere împreună și relația lor de 12 ani. De când s-au cunoscut în 2010, orice gest al cuplului este interpretat, dezbătut sau pus la zid de mass-media. Totuși, o întrebare stă pe buzele tuturor: de ce nu vrea artista să se căsătorească cu alesul inimii sale? A recunoscut abia acum!

De ce refuză Shakira să facă nuntă cu Piqué

Cântăreața columbiană Shakira și fundașul clubului de fotbal Barcelona, Gerard Piqué, sunt născuți în aceeași zi: 2 februarie, însă în ani diferiți – fotbalistul în 1987; cântăreața în 1977. Cei doi au început o relație de dragoste în urmă cu aproape 12 ani. Cu toate acestea, cei doi refuză să treacă pe la Starea Civilă, pentru a-și oficializa povestea de iubire.

S-au întâlnit în 2010, anul în care Spania avea să câștige Cupa Mondială din Africa de Sud împotriva Olandei. Shakira trecea atunci, fără îndoială, printr-unul dintre cele mai bune momente ale carierei sale datorită cântecelor precum Loba sau Sale el sol. Piesa Waka, waka a strâns trei miliarde de vizualizări, plasând-o în topurile mondiale. La rândul său, sportivul a fost un jucător cheie într-o echipă deja celebră, Barcelona, ​​care a câștigat totul sub comanda lui Josep Guardiola.

Vedetele formează un cuplu de 12 ani și au împreună doi copii

În ciuda zvonurilor potrivit cărora cele două vedete s-au întâlnit în timpul înregistrării videoclipului imnului Cupei Mondiale (în care Piqué a avut o scurtă apariție), în realitate, așa cum a mărturisit jucătorul într-un interviu pentru ziarul L’Esportiu în 2020 , a cunoscut-o pe Shakira la Madrid, cu puțin timp înainte de a pleca în Africa de Sud.

„I-am spus că ne vom întâlni în finală. Ea urma să cânte imnul la ceremonia de închidere și am presupus că vom ține acel joc. Am pierdut primul meci, dar până la urmă am câștigat”, și-a amintit Piqué.

Detalii precum faptul că amândoi sunt născuți la data de 2 februarie (deși la distanță de 10 ani) au făcut click în creierul a zeci de jurnaliști, care nu s-au ferit să spună că cei doi iubiți erau „predestinați să se întâlnească”.

Fotbalistul îi este sprijin și ajutor artistei

În primii cinci ani, cântăreața columbiană a plecat să locuiască la Barcelona, ​​lângă munții care înconjoară orașul, și a făcut doi copii, Milan și Sasha. Vedetele au dus o viață destul de discretă, deși nu s-au ascuns de presă, și au vorbit despre relația lor în rare ocazii.

În 2017, cântăreața a mărturisit ediției italiene a Vanity Fair că, după nașterea lui Sasha, s-a gândit serios să pună stop carierei muzicale. Dar Piqué a încurajat-o să continue.

„Am decis că, de îndată ce voi fi suficient de independentă, mă voi întoarce în studioul de înregistrări, dar nu am ținut cont de conflictul dintre cele două suflete ale mele [mamă și artistă] și de fricile care au apărut. Mi-a fost frică de scenă. Am fost confuză, am fost tentată să mă retrag și să las totul”, a spus solista.

„Gerard m-a deblocat. Mi-a spus tare și clar că nu îmi va permite niciodată să mă retrag din muzică. Te vei pensiona când nu vei mai avea nimic de spus. Și a avut dreptate”, a mai dezvăluit Shakira.

Shakira a rupt tăcerea despre viața ei personală

Cu toate că relaţiile ultramediatizate nu prea rezistă în timp (avem atâtea exemple în showbiz), Shakira și Piqué reprezintă excepţia de la regulă. În ciuda relației lor de lungă durată, fanii se întreabă de ce nu fac nunta. Artista nu a mai rezistat presiunii mediatice și a spus totul.

„Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă ca fiind «iubita lui». E ca acel fruct interzis, prefer să gândeşti că orice e posibil în viitor în funcţie de comportamentul fiecăruia”, a mărturisit Shakira în podcastul „Planet Weird”.

Ajunsă la 45 de ani, Shakira nu încetează să-și uimească fanii. Talentul ei muzical și mișcările foarte senzuale din șolduri au făcut-o pe cântăreață să câștige dragostea publicului din diferite părți ale lumii.

Urmăriți Impact.ro și pe