Secretul nebănuit al relației dintre Inna și Deliric. Artista și-a luat fanii prin surprindere cu aceste mărturisiri

Ana Anitoiu 03.09.2021, 09:12

Inna a dezvăluit care este secretul relației sale cu Deliric. Artista și-a luat fanii prin surprindere cu aceste mărturisiri, în contextul în care în general ea și partenerul ei sunt discreți în ceea ce privește viața lor personală.

Care este secretul relației dintre Inna și Deliric

Amândoi sunt artiști, astfel că programele lor sunt încărcate cu ore de petrecut în studiouri, filmări, deplasări și evenimente. Însă, în ciuda acestui lucru, Inna și Deliric reușesc să formeze un cuplu.

”Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare”, a spus Inna.

Cât despre delimitarea muncii de viața personală nu se poate pune problema în relația Innei cu Deliric. Cântăreața a recunoscut că în cazul lor acest lucru este imposibil. Ea a precizat că nu există disensiuni între ei pe plan artistic și că se susțin reciproc în proiectele pe care le au.

Secretul nebanuit al relatiei dintre Inna si Deliric. Artista si-a luat fanii prin surprindere cu aceste marturisiri
Deliric si Inna

Ce hobby au Inna și Deliric în comun

În afară de dragostea pentru muzică, Inna și Deliric au în comun un hobby – călătoriile. În plus, cei doi se plimbă mult cu skateboard-ul și se întâlnesc des cu prietenii lor.

De asemenea, relația lor merge de minune deoarece amândoi sunt atenți la ce își dorește celălalt și obișnuiesc să se surprindă reciproc cu ”lucruri drăguțe, simple”, potrivit viva.ro.

Inna, în emisiunea ”Masked Singer” de la Pro TV

Inna face parte din nou din emisiunea ”Masked Singer” ce va reveni cu un nou sezon la Pro TV de pe 9 septembrie. Cântăreața a spus că este foarte entuziasmată de faptul că va fi iar ”detectiv” în cadrul acestui show.

”Mă declar pur şi simplu entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, un proiect extraordinar de televiziune, în care mă distrez alături de colegii mei, în care descoperim personaje, povești savuroase şi măști spectaculoase.

Iar telespectatorii nu vor regreta niciun moment reîntâlnirea cu noi, fiindcă dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare!”, a spus Inna.

Cu o viață atât de plină de activități, Inna a anunțat că încă nu este pregătită să devină mamă, deși fanii ei așteaptă cu sufletul la gură momentul în care ea va anunța că va avea un copil. Deși își dorește să-și întemeieze o familie, artista a precizat că acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...