Din ce face bani Ana Morodan, jurata de la Masked Singer de pe Pro TV. Câștigă sume amețitoare

Ce sume de bani câștigă Ana Morodan, jurata de la Masked Singer

Ana Morodan și-a creat un renume, fiind considerată o “contesă digitală”. De altfel, statutul Anei este unul care implică și sume importante de bani. Veniturile juratei de la Masked Singer sunt uriașe, datorită determinării cu care muncește, dar și oportunităților pe care le are prin notorietatea câștigată.

Din ce câștigă Ana Morodan sume impresionante de bani

După ce a participat la reality show-ul Asia Express, de la Antena 1, Ana Morodan a ajuns și mai mult în atenția publicului. Simpatica vedetă este o veterană a online-ului, astfel reușind să câștige bani frumoși din promovarea diferitelor branduri. Doar pentru că Ana Morodan se asociază cu anumite companii îi aduce acesteia 17.000 de euro pe lună, după cum chiar ea explică.

“În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online. Completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content. Deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță. Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea”, a declarat Ana Morodan într-un interviu pentru revistabiz.ro.

Determinarea a dus-o pe Ana Morodan în topul influencerilor din România

Determinarea a dus-o pe Ana Morodan în topul influencerilor din România

Ce planuri de viitor are Ana Morodan

Jurata de la Masked Singer a reușit să ajungă în decursul anilor printre cei mai bine cotați influenceri de la noi. Dar Ana este pregătită să meargă mai departe. După cum mărturisește chiar ea, acesta este doar începutul. Ana Morodan are planuri mari de viitor. 

“Sunt un om care muncește să facă bani, nu niște bani. Să trăiască așa cum vrea și trăitul ăsta cum vreau eu nu se asigură cu venituri doar din industria asta. Consi­der că influencereala este un freelancing.

Mi-am propus să ajung un om de business care câștigă câteva zeci de mii de euro pe lună. Un capital care să îmi asigure o construcție pe termen mediu, investiții, angajați și care să creeze plus-valoare adevărată. Acum știu că din zona de influencing nu ai cum să faci asta. Nu sunt bugete atât de mari cum se vehiculează în piață pentru asta”, a mai spus ea, conform aceleiași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI