Secretul lui Victor Pițurcă, de ce nu a încărunțit și este într-o formă de invidiat la 64 de ani. ”Mă deranjează că mi se spune Satana”

Ana Anitoiu 21.03.2021, 15:08
Secretul lui Victor Pițurcă, de ce nu a încărunțit și este într-o formă de invidiat la 64 de ani. ”Mă deranjează că mi se spune Satana”

Victor Pițurcă a dezvăluit care este secretul formei sale fizice de invidiat la vârsta de 64 de ani, precum și care este motivul pentru care nu a încărunțit. Fostul selecționer al României a mărturisit și faptul că îl deranjează că i se spune Satana și a explicat de ce.

Care este secretul formei fizice de invidiat a lui Victor Pițurcă. De ce nu a încărunțit

Fostul selecționer al României are un secret pentru a se menține în formă ce este greu de aplicat de multe persoane. Antrenorul care este liber de contract în acest moment acordă o mare atenție alimentației sale, precum și sportului. Însă, despre faptul că nu prea a încărunțit până la vârsta de 64 de ani a dezvăluit că nu este tocmai meritul lui.

”Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat. Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Victor Pițurcă pentru playsport.ro.

Secretul lui Victor Piturca, de ce nu a incaruntit si este intr-o forma de invidiat la 64 de ani. ”Ma deranjeaza ca mi se spune Satana”
Victor Piturca

Motivul pentru care Victor Pițurcă este deranjat că i se spune ”Satana”

De asemenea, Victor Pițurcă a dezvăluit de ce este deranjat de faptul că i se spune ”Satana” și de faptul că s-au făcut multe glume cum că ar fi stabilt un ”pact cu Diavolul” pentru a reuși să se mențină bine în ciuda trecerii timpului.

”Nu doar că e o prostie, dar mă și deranjează teribil treaba asta, pentru că eu am fost crescut într-un anume fel. Eu când eram copil, de exemplu, nu mă culcam niciodată până nu spuneam rugăciunea «Înger, îngerașul meu». Așa m-au crescut părinții mei, iar aceste povești nu-și au rostul nici măcar în glumă”, a mai spus Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă, despre ce planuri de viitor are

Tot pentru playsport.ro, într-un al interviu, Victor Pițurcă a dezvăluit că zvonul potrivit căruia ar merge la Steaua din această vară este fals. Însă, antrenorul are alte planuri. El a dezvăluit și că fotbalul pe timp de pandemie de coronavirus, fără spectatori, i se pare oribil, deoarece spectacolul unui meci este făcut 50% pe teren și 50% în tribune. Astfel, multe jocuri bune ale unor echipe mari, precum Real Madrid, Atletico, Barcelona par să fie meciuri amicale.

”În țară, am avut discuții, nu vă voi spune cu cine pentru că ar trebui să vă spună cei care m-au contactat. Și da, am avut oferte și din afară, dar nu au fost ofertele pe care mi le doresc eu. Eu îmi doresc să antrenez o echipă care trage la campionat și să joace în cupele europene. Eu nu am antrenat cantitativ niciodată, nu am mers la multe echipe, nu am în CV prea echipe multe, doar naționale, Steaua, o perioadă FCSB, a fost Craiova, Al-Ittihad. Dacă vine o echipă de afară de renume, care vrea să câștige campionat, să joace în cupe, da, dacă nu, voi mai aștepta”, a spus Victor Pițurcă despre planurile sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...