Secretul din viața Ralucăi Bădulescu. Puține românce ar fi capabile de așa ceva (Exclusiv)

Andra Daoud 28.07.2022, 11:25

Raluca Bădulescu se laudă cu o siluetă trasă prin inel de mulți ani. Vedeta a slăbit câteva zeci de kilograme și reușește să se mențină de ceva timp la aceeași greutate. Recunoaște însă că nu e ușor și face eforturi în acest sens, mai ales că are unele plăceri vinovate atunci când vine vorba despre alimentație. Care este secretul Ralucăi Bădulescu și ce sacrificiu face pentru a se menține.

Secretul care o ajută pe Raluca Bădulescu să își mențină silueta

Raluca Bădulescu a recurs, în urmă cu mulți ani, la o operație de micșorare a stomacului și a reușit atunci să piardă câteva zeci de kilograme în greutate. Astfel a ajuns ca în prezent să cântărească 47 de kilograme și să se mențină de mult timp la aceleași dimensiuni. Nu este ușor, după cum a declarat chiar ea, într-un interviu pentru Playtech.ro.

Jurata de la Bravo, ai stil! este foarte atentă la cantitățile de mâncare și la caloriile pe care le consumă într-o zi, pentru că nu vrea să ajungă din nou în punctul în care se luptă cu kilogramele în plus. Astfel, reușește să își satisfacă și mici plăceri culinare și să se bucure de dulciuri, care nu sunt tocmai prietenoase cu silueta.

„Sunt mai slabă ca niciodată. Mulțumesc! Am mai puțin de 60 cm în talie, eu și Scarlett O’Hara practic. Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult.

Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.”, a declarat ea pentru Playtech.ro.

Secretul din viata Ralucai Badulescu. Putine romance ar fi capabile de aa ceva
Raluca Badulescu se lauda cu o talie de viespe

Ce nu îi lipsește niciodată din geantă

Vedeta de la Kanal D a recunoscut că are mereu la ea ceva dulce, pentru confortul psihic. Nu face un secret din faptul că în geanta ei se găsește tot timpul puțină ciocolată, pentru momentele când i se face poftă și nu se mai poate abține.

„Le balansez (n.r. caloriile) în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu!”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Dacă în ceea ce privește alimentația are o disciplină de fier, nu același lucru se poate spune și când vine vorba despre sport. Vedeta recunoaște că nu găsește timpul și motivația necesare pentru a se ține de un program de antrenament constant, dar că va veni și momentul acela cândva.

 

Urmăriți Impact.ro și pe