Raluca Bădulescu are planuri mari în muzică. Din toamnă se va întâmpla totul: „M-a luat valul”

Ioana Bucur 26.07.2022, 21:23

După ce a anunțat divorțul, Raluca Bădulescu are planuri mari în muzică. Jurata de la „Bravo, ai stil” nu se va plictisi în perioada următoare, va pune la punct un plan fabulos, concentrându-se din nou pe un proiect de suflet pe care nu a putut să îl transforme în realitate acum ceva vreme. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, vedeta a dezvăluit că din toamnă se va întâmpla totul.

Raluca Bădulescu, despre planurile în muzică

Raluca Bădulescu este cunoscută astăzi mai ales pentru rolul de jurat al emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D, unde analizează și notează aparițiile și alegerile vestimentare ale concurentelor, o ipostază ce i se potrivește de minune, în condițiile în care a cochetat toată viața cu tot ce ține de domeniul modei.

Cu un trup parcă tras prin inel, vedeta ajungând acum la 47 de kilograme, ar putea oricând să apară pe podiumuri, însă mărturisește că nu și-a dorit niciodată o carieră în modelling.

Raluca a mărturisit în exclusivitate pentru EGO – Impact.ro că îi face mare plăcere să pozeze pentru diverse brand-uri, cu atât mai mult cu cât are deja o experiență de 15 ani. De fapt, prima ei defilare a fost în anul 2007, când a purtat o rochie haute-couture semnată de Cătălin Botezatu.

„Recent am fost împreună cu Alexandru Raicu la Bucharest Fashion Week. La Bucharest Fashion Week merg de foarte mulți ani. De foarte mulți ani am onoarea fantastică de a prezenta pentru el și de a-i purta creațiile. Este absolut divin. Însă debutul meu ca model s-a întâmplat acum 13 sau 14 ani când am prezentat pentru Cătălin Botezatu. Am fost „mireasă” în colecția lui Cătălin. Uite, mă corectează nașul, acum 15 ani am fost”, a povestit Raluca pentru EGO.ro.

„Am avut emoții, nu mă întreba. El în backstage e mamă-mamă. Am avut mari emoții mai ales că am închis prezentare, știam cât de important este lucrul ăsta pentru el și am avut emoții de nu mai știam de mine. Dar a ieșit bine. Nu am dormit cu o seară înainte. Îmi venea să-l sun și să-i spun că nu mai vin. Îmi era frică să nu mă împiedic, să nu fac vreo nefăcută. Până la urmă a ieșit superb, am avut o rochie splendidă”, a completat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu are planuri mari în muzică. Din toamnă se va întâmpla totul: „M-a luat valul”

„Am dormit în ghete, asta este situația!”

Vedeta Kanal D vrea să se bucure din plin de vară, de vacanță și are deja în plan un mini proiect: reorganizarea dressing-ului.

Raluca Bădulescu pregătește și o mare supriză, având planuri mari în muzică! Va relua un proiect pe care îl începuse acum câțiva ani, dar pe care a fost nevoită să îl abandoneze din pricina pandemiei. Ea concepuse un program astfel încât combina moda cu muzica de club.

„Am dormit în ghete, asta este situația. Vă spun sincer. A venit vara și m-a luat valul. Mai ies pe la cluburi și nu m-am ținut serios să reintru în studio. Acum e deja jumătatea verii și nu are rost să o stric. Dar din toamnă revin cu proiectul de DJ, dar și cu multe alte proiecte”, a mai declarat Raluca Bădulescu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...