Secretele din serialul „Vlad” au fost dezvăluite. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat

Andreea Bisinicu 23.10.2020, 19:41

Secretele din serialul „Vlad” au fost dezvăluite. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Adrian Nartea și Olimpia Melinte au dat tot din casă! Ce scene sunt cel mai greu de filmat și cât de bine se înțeleg actorii. 

Secretele din serialul „Vlad” au fost dezvăluite. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat

Secretele din serialul „Vlad” au fost dezvăluite. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Serialul românesc al momentului ține telespectatorii pe jar.

Dar ce se întâmplă în spatele camerelor? Olimpia Melinte, frumoasa roșcată care este protagonista din „Vlad”, povestește care a fost, pentru ea, cel mai emoționant moment de la filmări:

„Poate cel mai emoționat moment a fost în primul an de filmări la VLAD, când ziua mea de naștere a picat într-o zi obișnuită de filmare. N-am anunțat și nici nu mi-am propus să dau de știre cu privire la asta. Dar colegii mei, foarte vigilenți, m-au surprins si nu s-a lăsat doar cu tort, cadouri și flori, ci și cu o cameră plină de baloane pe care mi-o pregătiseră colegii de la scenografie și de la costume. M-am simțit toată ziua ca acasă, a fost o zi minunată.”, a declarat frumoasa actriță.

Olimpia Melinte si Adrian Nartea sunt protagonistii serialului „Vlad”, de la PRO TV
Olimpia Melinte si Adrian Nartea sunt protagonistii serialului „Vlad”, de la PRO TV

Care a fost scena preferată a lui Adi Nartea

Dacă vorbim despre chipeșul actor care-l interpretează pe Vlad, Adi Nartea ne dezvăluie detalii din spatele camerelor de filmat. Pentru el, cel mai memorabil moment a fost o scenă din episodul trecut, când a jucat alături de Ștefan Iancu.

„În episodul trecut am avut o secvență în care Vlad aproape că i-a spus lui Răzvan că îi este frate. A fost o secvență foarte lungă, iar ceea ce publicul nu știe este faptul că producția acestei secvențe a fost aproape ca a unei piese de teatru. A fost un plan secvență care a durat 14 minute de când s-a dat acțiune și până la stop. Toată echipa, de la sunet, lumini și așa mai departe, a avut o „coregrafie” în toată casa astfel încât să ducem la capăt scena dintr-o bucată, fără stop. A fost gândită de Peter Kerek și ne-am întâlnit cu 2 ore înainte de filmare pentru a o repeta.”, a spus actorul principal din „Vlad.”

Adrian Nartea si Stefan Iancu
Adrian Nartea si Stefan Iancu

Personajul principal din „Vlad” a explicat complexitatea scenei și cum a fost gândită ca o mini piesă de teatru, iar tot momentul a fost tras dintr-un singur cadru.

„Dacă așteptările erau că s-ar putea să întrerupem scena de câteva ori, pentru a ne aminti textul și acțiunea, noi am reușit să o facem din prima. Practic e ca și cum am fi pregătit o piesă de teatru în 2 ore. La seriale nu prea găsești acest mod de filmare. Pentru acest stil de scenă se repetă zile întregi înainte. Dar noi fiind rodați în roluri și familiarizați cu echipa, am reușit să o facem într-o singură zi. Și chiar suntem foarte mândri de această scenă.” , a spus Adi Nartea, conform comunicatului oficial al postului de televiziune.”, a completat Adi Nartea.

Adrian Nartea și Olimpia Melinte te așteaptă să-i descoperi în fiecare luni, de la 20:30, în „Vlad”, numai la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe