Surpriză uriașă pentru fanii serialului Vlad! Când începe, la PRO TV, cel de-al treilea sezon. Data exactă

Diana Radu 24.08.2020, 17:17
Surpriză uriașă pentru fanii serialului Vlad! Când începe, la PRO TV, cel de-al treilea sezon. Data exactă

Veste bună pentru fanii serialului Vlad de pe Pro TV! Serialul va reveni în curând pe sticlă cucontinuarea celui de-al treilea sezon. Reamintim că producția a fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus din luna martie.

Când va fi difuzată continuarea cel de-al treilea sezon din Vlad pe Pro TV

Serialul îndrăgit de un număr imens de fani revine pe Pro TV din luna septembrie, anunță reprezentanții postului. Episoadele celui de-al treilea sezon au început să fie difuzate în februarie, însă din cazua pandemiei acestea au fost oprite în luna martie și vor fi reluate pe 12 septembrie, de la ora 20:30. Mai exact, din sezonul trei au fost difuzate doar trei episoade până ce producția a fost suspendată.

Filmările s-au reluat în condițiile impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Astfel, actorii au fost nevoiți să respecte o mulțime de noi reguli. Adrian Nartea, actorul care-l interpretează pe Vlad, a povestit cum decurg acum filmările și ce provocări au avut de trecut.
vlad, pro tv, sezonul 3
Când va fi difuzată continuarea cel de-al treilea sezon din Vlad pe Pro TV

„A fost o provocare, pentru că noi de fiecare dată când ne vedem tindem să ne salutăm, să ne luăm în brațe, suntem calzi unii cu ceilalți. Însă de când cu restricțiile, având în vedere distanțarea socială, am fost privați de aceste gesturi. Apoi, secvențele care trebuiau filmare în interior și au putut fi mutate, au fost mutate în exterior.

Bineînțeles, echipa de la filmare poartă mască…plus că respectăm măsuri de siguranță – a fost mai greu decât la filmările de dinainte de pandemie”, a spus actorul pentry TVMania.

Vlad a debutat în România în 2019 pe Pro TV și a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite seriale de către fani. Serialul spune povestea lui Adrian (Anghel Damian) / Vlad (Adrian Nartea), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea).

Urmăriți Impact.ro și pe