Panică pe platourile de filmare ale serialului Vlad. Prima reacție a lui Adrian Nartea

Mirabela Vasile 20.09.2020, 13:02
Panică pe platourile de filmare ale serialului Vlad. Prima reacție a lui Adrian Nartea

Panică pe platourile de filmare ale serialului Vlad. Situație neprevăzută la Pro Tv. Producția îndrăgitului serial ”Vlad” a fost sistată. Și asta pentru că există suspiciuni din cauza infectării cu noul coronavirus. Printre cei care ar fi fost depistați pozitivi ar fi chiar actorul principal. E o lovitură mare pentru postul de telviziune, mai ales că Vlad era o producție care aducea audiențe excelente.

UPDATE, 20 septembrie. Adrian Nartea, actorul principal din Vlad, susține că nu are Covid. ”Eram la munte, mă bucuram de soare și de răcoare, împreună cu familia și am văzut cu surprindere câteva articole care susțin că aș fi bolnav. Sunt bine sănătos, nu am și nu am avut Covid”, a afirmat acesta pentru Pro TV.

Pe platourile de filmare ale serialului Vlad s-a instalat panica

Potrivit surselor Cancan, filmările din noul sezon al serialului ”Vlad” au fost întrerupte. Se pare că în echipa de filmare au fost descoperite mai multe persoane infectate cu noul COVID-19. De altfel, printre cei infectați cu coronavirus s-ar afla și actorul principal al serialului. Adrian Nartea, cel care îl interpretează pe Vlad, ar fi primit vestea tristă după ce producătorii serialului au decis ca toți actorii, dar și echipa de filmare, să fie testați pentru a vedea dacă cineva e infectat. Nu a durat mult după primirea rezultatelor și decizia a venit: filmările noului sezon al serialului ”Vlad” sunt oprite din nou.

Filmarile la serialul Vlad s-au sista
Filmarile la serialul Vlad s-au sista

Nu este singura vedetă a trustului din Pache Protopoescu care s-a infectat cu coronavirus. Înainte de panica creată pe platourile de filmare ale serialului Vlad, au fost și alte cazuri. După Andreea Esca și prezentatorul emisiunii ”Visuri la Cheie” a fost testat pozitiv. Dragoș Bucur a povestit că are o formă ușoară a bolii și se simte bine.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a spus Dragoș Bucur, pentru Protv.ro.

Cine e de fapt Adrian Nartea și cum a ajuns unul dintre cei mai apreciați actori din România

Adrian Nartea s-a făcut cunoscut abia prin apariția în serialul „Vlad”. Acesta interpretează chiar rolul principal. Acum este foarte iubit de public și a cucerit multe inimi. Puțini știu însă că înainte de a deveni actor voia să se facă profesor de sport. Adrian Nartea a început trei facultăți, până și-a descoperit cu adevărat vocația. Actorul este licențiat în sport, iar debutul în lumea showbiz-ului și l-a făcut ca model.

„Eu tot timpul am vrut să dau la UNATC, nu am mai putut, ar fi fost a patra facultate pe care o începeam. Am început trei, am terminat una. Am început Educație fizică și sport la Brașov, facultate pe care am și terminat-o. La bază sunt profesor de educație fizică și sport. În paralel, am făcut doi ani de psihopedagogie, am lăsat-o baltă, după care am venit la București, am început să lucrez și în paralel am făcut dreptul, pe care l-am lăsat baltă”, spunea Adrian Nartea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe