Apariție inedită în serialul Vlad de la ProTV. Ce se întâmplă începând de azi

Mirabela Vasile / 18.09.2020, 16:01
Apariție inedită în serialul Vlad de la ProTV. Ce se întâmplă începând de azi

Ultimul sezon al serialului Vlad vine cu o mulțime de surprize pentru fani și cu schimbări explozive. Acestea vor duce povestea răzbunării în locuri la care nimeni nu se așteaptă. Foarte multe nume noi fac parte din noul sezon. Printre ele se numără și Raluca Aprodu, care va intra chiar de săptămâna viitoare în rol.

Ce rol va interpreta Raluca Aprodu

Vedeta va juca rolul Ivanei. Aceasta este soția unui politician foarte important, interpretat chiar de Tudor Chirilă. Rămâne de văzut ce impact va avea întreaga poveste. În episodul viitor va fi o întâlnire între Vlad și Ivana. Știm că Vlad îl investighează pe Drăgoi pentru a se convinge ce legături are cu Iordache.

Raluca Aprodu va ce parte din nou sezon al serialului ”Vlad”
Raluca Aprodu va ce parte din nou sezon al serialului ”Vlad”

Vlad s-a întors pe micile ecrane de pe 14 septembrie, de la 20:30. În acest sezon observăm cum se nasc alianțe neașteptate, și intră în scenă personaje noi. Linia dintre bine și rău va fi din ce în ce mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul.

În sezonul trecut din Vlad, acțiunea a ajuns la cote inimaginabile, după ce un secret bine păstrat de către Eliza a fost scos la iveală. Personajul principal a fost pe punctul de a-și dezvălui identitatea. Eliza a mărturisit tot adevărul despre paternitatea copilului. Aceasta a fost speriată că Ștefan va obține custodia băiatului. De asemenea, am putut afla că nu Ștefan este tatăl copilului, Matei fiind de fapt fiul lui Adrian. Fiind de-a dreptul surprins de această veste, Vlad vrea să-și dezvăluie adevărata identitate.

Ce spune Adrian Nartea despre noul sezon ”Vlad”

Adrian Nartea (Vlad) a dezvăluit înainte de a începe noul sezon provocările cu care s-a confruntat pe parcursul filmărilor.

„A fost o provocare, pentru că noi de fiecare dată când ne vedem tindem să ne salutăm, să ne luăm în brațe, suntem calzi unii cu ceilalți. Însă de când cu restricțiile, având în vedere distanțarea socială, am fost privați de aceste gesturi. Apoi, secvențele care trebuiau filmare în interior și au putut fi mutate, au fost mutate în exterior. Bineînțeles, echipa de la filmare poartă mască…plus că respectăm măsuri de siguranță – a fost mai greu decât la filmările de dinainte de pandemie”, a spus actorul pentru TVMania.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI