Scene incredibile în București. Un biciclist s-a agățat de capota mașinii, după o încăierare în trafic

Elena Avramescu 06.01.2022, 17:35
Scene incredibile în București. Un biciclist s-a agățat de capota mașinii, după o încăierare în trafic

Un biciclist curier din București a reușit să fie dus pe capota mașinii de un șofer până la prima secție de Poliție, asta după ce s-au încăierat în trafic. Din primele informații a reieșit că biciclistul i-ar fi reproșat șoferului că mergea pe pista pentru biciclete. Imediat după, biciclistul s-a urcat pe capota mașinii și a fost dus în felul acesta de șofer.

Un biciclist s-a agățat de capota mașinii în București

Incidentul s-a petrecut pe Splaiul Unirii, în jurul orei 14:00. În prezent, cei doi se află la audieri în fața polițiștilor de la Secția 20.

La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, are loc o agresiune în trafic.

Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic.

Un biciclist s-a agatt de capota masinii in Bucuresti
Biciclist in Bucuresti

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție

La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept, a transmis Poliția Capitalei, potrivit Antena3.

Sunt șanse destul de mari ca acest conflict din trafic să se sfârșească cu rețineri, după care cu prezentarea în fața magistraților iar, ulterior, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...