Şase bărbaţi din Iași, acuzaţi de trafic de droguri de mare risc. Au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Elena Avramescu 21.12.2021, 15:56
Şase bărbaţi din Iași, acuzaţi de trafic de droguri de mare risc. Au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Șase bărbaţi au fost acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi alte infracţiuni similare, după care au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Cu toate acestea, bărbații au contestat măsura luată de oamenii legii, fiind vorba despre Remus Constantin Condurache, Marian Frangache zis Chinez, Matei Rusu Gabriel, Mihaela Geosanu, Mihăiță Iulian Paval și Ştefan Alexandru Handrea.

Şase bărbaţi din Iași, acuzaţi de trafic de droguri de mare risc

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de arestare preventivă a inculpatului C.R (, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc (2 acte materiale), prev. de art. 2 alin. 2 lg. 143/2000 republ. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen şi introducere în ţara de droguri de mare risc (2 acte materiale), prev. de art. 3 alin. 2 lg.143/2000, republ. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen, ambele cu aplic. art. 38 alin. 2 C.pen.

În baza art. 226 C.pr.pen. rap la art. 223 alin. 2 C.pr.pen., art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului C R., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.12.2021 şi până la data de 15.01.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă, se arată în decizia magistraţilor, potrivit BZI.

Sase barbati din Iasi, acuzati de trafic de droguri de mare risc
Barbati arestati

Alți bărbați din Iași, arestați pentru trafic de droguri

Un tânăr din Iași, pe numele lui Ioan Andrei Axinia, suspect de trafic de droguri, a fost trimis în spatele gratiilor, după ce judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori.

Instanța admite propunerea formulată de procuror. În consecință, ia față de inculpatul Ioan Andrei Axinia, în prezent reținut, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, fără drept, și trafic de droguri de risc, fără drept, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului menționat, au spus vineri seară, 19 noiembrie 2021, magistrații ieșeni.

Înafara de acesta, alți doi tineri au fost nevoiți să dea explicații în fața magistraților, la scurt timp după ce au fost acuzați că au tranzacționat substanțe interzise. În acest fel, anchetatorii i-au trimis în judecată la data de 4 noiembrie 2021, pe Octav Filip și Sebastian David, dar și societățile comerciale Low Supply SRL și Catrom CBD Enterprise SRL.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...