Scânteia care a declanșat furia lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon înainte să sară la bătaie

Andra Daoud 25.09.2022, 14:03
Scânteia care a declanșat furia lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon înainte să sară la bătaie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui scandal care s-a încheiat la poliție. Cei doi s-au luat la bătaie în plină stradă, iar altercația a fost filmată. Pe imagini se vede că, înainte de a începe să se lovească reciproc, impresara îi arată ceva pe telefon fostului soț. Anamaria a lămurit misterul și a spus ce îi arăta lui Reghe cu câteva clipe înainte să se ia la bătaie.

Ce a declanșat furia lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați, vineri seara, într-un scandal violent care s-a încheiat la poliție. Cei doi foști soți s-au luat la bătaie în plină stradă, la Snagov, iar acum s-a aflat de la ce a pornit totul. Imaginile cu scandalul au circulat intens în spațiul public, iar în filmare se poate vedea cum, înainte de a începe să se lovească reciproc, Anamaria îi arată ceva pe telefon antrenorului.

Impresara a lămurit misterul și a spus ce i-a arătat, de fapt, pe ecranul telefonului, înainte ca Laurențiu Reghecampf să își iasă din minți. Anamaria susține că i-a arătat câte articole se scriu despre ei și i-a sugerat să termine această poveste cât mai repede. Impresara mai spune că în acele momente tatăl copilului ei o înjura, înainte să sară la bătaie.

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei.”, a explicat Anamaria Prodan, pentru Realitatea.net.

„Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea”

Anamaria Prodan a mai povestit că Reghe venise să aducă o invitație la botezul fiului lui cel mic, cuiva care stă în apropiere de ea, la Snagov. Apoi, antrenorul ar fi mers la fosta lui locuință, cu intenția de a-l lua pe Laurențiu Junior, fiul său și al Anei. Impresara nu era acasă în acel moment, băiatul fiind cu bona, care i-ar fi spus lui Reghe să plece. Când a ajuns și Anamaria acasă, a avut loc altercația.

„A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj nici să respire în fața mea. Probabil a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să plece, dar nu a vrut.

A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecere. Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf.

L-a sunat și a ieșit, a făcut 3 pași și ne-am oprit în locul în care au început filmările. Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc.”, a mai spus impresara, pentru același post de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe