Ce spune Gigi Becali despre imaginile bătăii dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. „Îmi pare rău pentru el”

Ana Anitoiu 25.09.2022, 10:29
Ce spune Gigi Becali despre imaginile bătăii dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. „Îmi pare rău pentru el”

Gigi Becali a vorbit despre imaginile bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care au primit ordine temporare de restricție și cărora le-au fost întocmite dosare penale pentru deranjarea ordinii publice.

Gigi Becali, despre imaginile bătăii dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Patronul FCSB a spus că regretă că antrenorul echipei Neftchi Baku din Azerbaidjan a trecut prin acest episod cu fosta lui parteneră de viață. Gigi Becali a precizat că nici nu a vrut să vadă imaginile video cu conflictul violent dintre cei doi.

„Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea”, a spus Gigi Becali.

Ce spune Gigi Becali despre imaginile bataii dintre Anamaria Prodan si Reghecampf
Gigi Becali

Gigi Becali, despre o posibilă colaborare cu Reghecampf

De asemenea, Gigi Becali a spus că îl va considera întotdeauna „un om aparte” pe Laurențiu Reghecampf, dând de înțeles că antrenorul este binevenit oricând la FCSB, unde a mai fost de două ori până acum.

De cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf a spus, în urmă cu câteva zile, că nu ar refuza încă o colaborare cu FCSB. Însă, antrenorul a precizat că nu a vorbit cu Gigi Becali despre preluarea echipei și a adăugat că latifundiarul îi este „ca un frate, un prieten apropiat” și că sfaturile pe care le-a primit de la el l-au ajutat de-a lungul timpului.

„Când am să vorbesc cu adevărat cu Gigi despre preluarea echipei, atunci să fiți siguri că am să fiu și antrenorul echipei. Eu nu negociez cu Gigi, mă cunoaște, mă știe, noi doi dacă lucrăm împreună nu o facem în urma unor negocieri, ci o facem din suflet!”, a spus Laurenţiu Reghecampf, potrivit Digi Sport.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi Baku un contract valabil până în 2024, a antrenat FCSB în două perioade. Prima dată, între 2012 și 2014, când a reușit să câștige două titluri de campion al României. Apoi, între 2015 și 2017, când nu a reușit să câștige titlul, dar a fost foarte aproape.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...