Scandal în PNL după ce Ludovic Orban a fost lăsat singur la Cluj. De ce ar fi vinovat Emil Boc

Nicu Stan, Narcisa Tomulescu 20.07.2021, 18:31
Scandal în PNL după ce Ludovic Orban a fost lăsat singur la Cluj. De ce ar fi  vinovat Emil Boc

Scandal în PNL după ce Ludovic Orban a fost lăsat singur la Cluj. De ce ar fi  vinovat Emil Boc. Un ziarist din Cluj s-a simțit prost după ce a văzut ce a pățit Ludovic Orban la el în oraș. Ceea ce s-a întâmplat este considerată a fi o mare mizerie. Toate amănuntele, disponibile în articolul de mai jos.

Este din nou scandal în PNL. Incredibil ce i-a făcut Emil Boc lui Ludovic Orban, la Cluj

Este din nou scandal în PNL după ce Ludovic Orban a fost lăsat singur la Cluj. Cornel Udrea, scriitor şi om de radio din Cluj, îl critică dur pe Emil Boc pentru că, la alegerile din PNL Cluj, care au avut loc în week-endul trecut, l-a lăsat pe Ludovic Orban să stea singur pe un întreg rând de scaune.

”Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament”, a mai spus acesta.

Ludovic Orban, izolat de Emil Boc la Cluj
Ludovic Orban, izolat de Emil Boc la Cluj

Povestea controversatei fotografii.

Fotografia cu Ludovic Orban singur pe un rând de scaune al sălii unde au avut loc, week-endul trecut, alegerea conducerii judeţene a PNL Cluj, a fost întoarsă pe toate părțile de analiştii politici.

Pe lângă mesajul politic al imaginii, Cornel Udrea, scriitor, umorist, dramaturg şi om de radio din Cluj, crede că este şi o dovadă a lipsei de eleganţă şi de caracter a gazdei evenimentului, respectiv a primarului Emil Boc.

Tsunami în PNL

”La Cluj, înainte de furtuna de aseară, a avut loc un tsunami de apartament, apartamentul fiind PNL-ul. Alegerile locale în Filiala clujeană: deja vu, scenariul respectat, punct ochit, punct covid ! Ce m-a deranjat enorm, ca cetăţean, ca locuitor de Cluj, a fost mîrlănia lăsării de izbelişte a lui Ludovic Orban, singur , pe un rînd întreg de scaune, un simbol grosier, al înclinării scîndurii spre Câţu, în calitate de viitor lider.

Printre cei aburcaţi pe scenă, să îi facă părul cu cărare acestuia, s-au aflat mulţi care îşi datorează cariera politică la vîrf, lui Ludovic Orban ! Batistuţă agitată ( cum se uita, anţărţ,  de jos în sus, în ochii lui Orban, gata să se dezintegreze de emoţie, trimis în parlamentul european, oare de cine ?) şi alţii, privindu-l ciocuş şi păgîn, crema şi cireaşa tortului pre-electoral.

Emil Boc nu a fost o gazdă bună

Domnule Boc, ar fi trebuit să fiţi de două ori gazdă primitoare: ca primar, şi ca organizator al evenimentului. Acolo,  în Apuseni, chiar dacă nu îţi place unul dintre oaspeţi, îi dai şi lui bun găzduşag şi cinstire, fiindcă ţi-a călcat pragul, nu îl laşi în tîrnaţ, cu on blid în faţă, să vorovească, cu cînele dupe lanţ!!

Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament. Ce de coloane vertebrale, trestii în vînt. Caractere second-hand, conştiinţe de black sunday”, a scris Cornel Udrea.

Urmăriți Impact.ro și pe