Scandal ca la piață între vedetele de la ”Bravo, ai Stil” pe Kanal D. ”Am auzit că ți-ai pus balon în stomac”

Redacția IMPACT 26.03.2020, 14:59
Scandal ca la piață între vedetele de la ”Bravo, ai Stil” pe Kanal D. ”Am auzit că ți-ai pus balon în stomac”

Scandalul continuă la ”Bravo, ai Stil”, în noul sezon, dedicat vedetelor. Două dintre participantele celei mai noi ediții difuzate pe Kanal D au răbufnit. Schimbul de replici acide a putut fi urmărit de către telespectatori, preț de minute în șir. Nu este pentru prima dată când au loc astfel de controverse, între concurentele celebre.

Scandal ca la piață între vedetele de la ”Bravo ai stil” pe Kanal D

Vedetele de la ”Bravo, ai Stil Celebrities” au avut parte de momente tensionate. Între Oana Radu și Bianca Rus a izbucnit un scandal monstru. Cele două și-au aruncat acuzații, injurii, dar și tot soiul de replici menite să șocheze. Amenințările au curs pe timpul ediției difuzate în seara de miercuri, pe Kanal D.

Bianca Rus și Oana Radu au început să se certe ca la piață, fără să mai țină cont de nimic. Scandalul dintre ele a pornit de la o acuzație formulată de către prima artistă. Bianca Rus a recunoscut că este adesea confundată de fanii Oanei Radu. Mulți dintre prietenii virtuali îi scriu, crezând că este Oana. Alții sunt curioși să afle dacă minte că a slăbit printr-o dietă, fie și-a făcut o operație la nivel gastric. Toate acestea au fost spuse în mod direct, fără nicio jenă, de către vedetă.

Scandal ca la piață între vedetele de la ”Bravo, ai Stil” pe Kanal D. ”Am auzit că ți-ai pus balon în stomac”
Bianca Rus și Oana Radu s-au certat la Bravo, ai Stil

Momentele au șocat-o atât de tare pe Oana Radu, încât a decis pe loc să o dea în judecată pe Bianca Rus, pentru astfel de afirmații defăimătoare. Vedetele Kanal D și-au vărsat nervii una pe cealaltă până când au stabilit că vor fi luate măsuri mult mai drastice.

Replici acide între concurentele celebre

„Auzi, Oana, primesc tot felul de mesaje din partea fanilor tăi. Mă confundă cu tine și îmi cer mie rețeta de slăbit. Și am auzit că ți-ai pus balon în stomac. Eu am observat că tu ai slăbit. Și mi-au spus că rețeta ta nu funcționează, să le dau altă rețetă și dacă e adevărată chestia cu balonul în stomac”, a fost replica dată de Bianca Rus.

„Păi hai să îți spun ceva! Vând diete de vreo sută de milioane pe zi și dacă ar fi proastă nu aș face profitul ăstă, pe firmă, să știi. Doi la mână, voiam să nu fiu rea, dar vocea ta este perfectă să ne protejăm de coronavirus”, a fost răspunsul dat de Oana Radu.

„Serios?! Bun, dar explică-mi tu cum e cu balonul”, a continuat aceasta.

„Nu este problema ta dacă am eu sau nu balon.”, i-a mai spus Oana Radu.

„Dacă pe tine te oripilează vocea mea, pe mine mă oripilează imaginea ta! Și să le spui fanilor tăi să nu îmi mai trimită mesaje cu balonul tău din stomac, că eu m-am operat, toată țara știe”, a mai spus Bianca Rus.

„Și eu am făcut un control gastric public, dacă vrei să știi, tocma pentru oamen ii ca tine, care nu au ce să facă și spun că eu mi-am pus balon. Să știi că eu m-am chinuit foarte mult cu felul în care arăt. Hai să zicem că mi-am pus balon, dar sunt foarte mulți oameni care slăbesc zilnic și cu dieta mea. Chiar și-au pus toți balon?”, a mai spus Oana Radu, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe