EXCLUSIV Consecințe dure pentru Maria Ilioiu, după ce a măturat pe jos cu Andreea Tonciu. Șantajată cu plângerea la poliție

Mirabela Năstase 09.02.2020, 15:02
EXCLUSIV Consecințe dure pentru Maria Ilioiu, după ce a măturat pe jos cu Andreea Tonciu. Șantajată cu plângerea la poliție

Există consecințe dure pentru Maria Iloiu, proaspăt eliminată de la ”Bravo, ai Stil! Celebrites”, după ce a bătut-o pe Andreea Tonciu, în spatele camerelor de luat vederi. Iată care sunt, potrivit surselor Impact.ro.

EXCLUSIV Consecințe dure pentru Maria Ilioiu, după ce a măturat pe jos cu Andreea Tonciu

După eliminarea de la ”Bravo ai stil! Celebrities”, Maria Ilioiu a publicat un vlog pe YouTube în care mărturisește că între ea și Andreea Tonciu a fost o ”bătaie ca-n filme” și că se bucură nespus că a ”ciufulit-o bine”. Sursele Impact.ro susțin că Maria Iliou are dreptate când mărturisește că a bătut-o rău pe Andreea Tonciu. Practic, a șters cu ea pe jos, iar condiția pusă de Tonciu pentru a nu chema Poliția a fost ca Maria să fie eliminată.

Sancțiunile sunt însă mult mai dure pentru frumoasa roșcată, având în vedere că aceasta nu va primi niciun ban și, în plus, are embargo la Kanal D. Și, desigur, și la Antena 1, după declarațiile făcute despre aceștia.

”Mă bucur că am ciufulit-o bine”

Maria Ilioiu a povestit pe vlogul său cum a ajuns să o bată pe Andreea Tonciu, rivala sa de emisiune. Se pare că motivul bătăii ar fi fost desele jigniri aduse acesteia.

„Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă. Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit vine să-și bage mâna în părul meu.

M-am dus la filmări, și cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată. Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la tv. Eu le-am zis tuturor «Voi știți ce face Tonciu când primește 100 de euro pentru a face sex, ea dă 50 euro rest». Ea a venit și mi-a băgat mâna în păr”, a declarat Maria Ilioiu.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe