S-a aflat cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu. A devenit celebră la Antena 1, acolo s-au și cunoscut cei doi

Ana Anitoiu 16.08.2021, 12:18

Chef Cătălin Scărlătescu ar trăi o poveste de dragoste alături de o femeie mult mai tânără decât el, care a devenit celebră la Antena 1, acolo unde s-au cunoscut. Deși cei doi ar păstra discreția în privința vieții personale, câteva detalii au lăsat de înțeles că sunt împreună.

Ce își dorește Cătălin Scărlătescu de la o femeie

În urmă cu ceva timp, Cătălin Scărlătescu, acum în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit ce își dorește de la o femeie, astfel încât aceasta să-i poată deveni parteneră de viață. Celebrul jurat de la ”Chefi la cuțite” pune mare preț pe un detaliu.

”Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze.

Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut”, a spus Cătălin Scărlătescu.

S-a aflat cine este iubita lui Catalin Scarlatescu. A devenit celebra la Antena 1
Catalin Scarlatescu

Cum cucerește Cătălin Scărlătescu femeile, fără să le gătească

De asemenea, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că de-a lungul timpului nu a obișnuit să apeleze la gătit pentru a cuceri femei. Celebrul chef a lăsat acest as din mânecă drept ultima soluție.

”O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluţie. Dacă nici aşa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! Eu le cuceresc cu sinceritatea mea”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Viva.

Cine ar fi iubita lui Cătălin Scărlătescu

Acum, Cătălin Scărlătescu ar avea o relație cu o femeie cu aproximativ 18 ani mai tânără decât el. Mai exact, el ar forma un cuplu de ceva timp cu actrița Doina Teodoru, în vârstă de 31 de ani, câștigătoarea sezonului celui de-al treilea sezon al emisiunii ”iUmor”, potrivit cancan.ro.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, a spus Cătălin Scărlătescu, fără să dea alte detalii.

Zvonurile referitoare la relația lor au apărut atunci când Cătălin Scărlătescu a publicat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Doina Teodoru. În plus, cei doi își urmăresc reciproc activitatea pe rețelele de socializare și își apreciază fotografiile. Deschideți galeria foto de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...