Secretul omletei perfecte. Trucul a fost oferit chiar de către chef Scărlătescu. Ingredientul special pe care trebuie neapărat să-l adaugi

Nicu Stan 05.08.2021, 08:28
Secretul omletei perfecte. Trucul a fost oferit chiar de către chef Scărlătescu. Ingredientul special pe care trebuie neapărat să-l adaugi

Secretul omletei perfecte. Trucul a fost oferit chiar de către chef Scărlătescu. Ingredientul special pe care trebuie neapărat să-l adaugi. Fiecare bucătar are câte un secret atunci când prepară omletă. Acum, a venit rândul lui Cătălin Scărlătescu să îl spună pe al său. Amănuntele care trnsformă banala omletă într-o delicatesă, în articolul de mai jos.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum se face o omletă de vis. Care sunt ingredientele și care este trucul pentru un preparat pufos

A fost dezvăluit secretul omletei perfecte. Trucul a fost oferit chiar de către chef Cătălin Scărlătescu, celebrul bucătar din juriul emisiunii Chefi la Cuțite. Careeste ingredientul special pe care trebuie neapărat să-l adaugi și cu care Cătălin Scărlătescu transformă banala omletă într-un fel sofisticat.

Fiecare bucătar, fie el amator, fie profesionist, are felul lui de a prepara omleta. De asemenea, fiecare are un ingredient secret care transformă omleta într-un fel delicios, pe gustul său.

Omleta se face pufoasa batand bine ouale
Omleta se face pufoasa batand bine ouale

Cui i-a adresat Cătălin Scărlătescu rețeta de omletă pufoasă

Acum, a venit și rândul lui chef Cătălin Scărlătescu să dezvăluie românilor ce pune el în omletă ca să îi iasă un fel de mâncare deosebit, un fel de care nu te mai saturi să-l servești.

Printr-o postare pe Instagram adresată soțului Addei, Cătălin, celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ingredientele necesare pentru o omletă de vis.

Cum se prepară omleta lui Cătălin Scărlătescu

”Cătă, notează rețeta asta de omletă! Surprinde-o pe Adda într-o dimineață din timpul săptămânii și în weekend plecăm la pește. Nu-mi permit să te învăț o rețetă de omletă care să nu fie superbă. Nimeni nu pune în omletă ardei iute. De ce e nevoie de ăsta? Îți dă un zvâc și pleci rachetă să muncești. Folosim așa: ardei iute, ceapă verde, ouă și margarină.

Nu exagerați cu ardeiul iute, dar dacă vrei să ai o zi fantastică, fabuloasă și foate iute, încearcă ardeiul ăsta. Folosim doar partea albă a cepei. Nu uitați de sare și de piper. Iubesc piperul. Eu pun din abundență, voi cât vă doriți voi”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Care este trucul lui Cătălin Scărlătescu pentru o omletă pufoasă

Binențeles, îndrăgitul chef nu s-a îndurat să nu lase fanilor lui și un sfat, asul lui din mânecă pentru o omletă pufoasă ca un norișor.

”Cel mai mare secret la omletă e să fie bătută foarte bine, aerată. Cu cât e mai bătută, cu atât e mai umflată, mai pufoasă. Cătăline, Cătăline, să-nveți omletă de la mine. Am făcut și versuri pentru o melodie pe care să i-o cânți Addei dimineață. Picantă, proaspătă, ce mai vrei? Încercați-o pe asta! E cea mai simplă, cea mai spectaculoasă și cea mai proaspătă omletă”, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.

Urmăriți Impact.ro și pe