Roxana Vancea și-a șocat fanii. Cum arată abdomenul ei la doar două săptămâni după naștere

Beatrice Dumitru 02.12.2021, 21:01
Roxana Vancea și-a șocat fanii. Cum arată abdomenul ei la doar două săptămâni după naștere

Roxana Vancea trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Deși nu au trecut decât două săptămâni de când a născut, vedeta afișează o siluetă de invidiat. Ea le-a făcut o surpriză urmăritorilor săi de pe conturile de socializare și le-a aratat cum arată în lenjerie intimă.

Roxana Vancea, în lenjerie intimă la două săptâmâni după naștere

Roxana Vancea a avut un trup de invidiat chiar și în luna a noua de sarcină pentru că a fost foarte atentă la alimentație pe perioada sarcinii. A mâncat tot ce a poftit, dar nu s-a atins de dulciuri și nu s-a îngrășat decât vreo opt kilograme.

Roxana Vancea și-a șocat fanii. Cum arată abdomenul ei la doar două săptămâni după naștere
Roxana Vancea, siluetă de invidiat după naștere. Sursa foto: Instagram / Roxana Vancea

Proaspăta mămică a reușit să scape foarte repede și de acestea, iar acum are are 46,1 kilograme, cu aproape două kilograme mai puțin decât săptămâna trecută. Înainte să rămână însărcinată, vedeta avea 47 de kilograme. De aceea, Roxana Vancea le-a arătat și urmăritorilor săi de pe conturile de socializare că s-a refăcut complet după doar două săptămâni de la naștere.

„Nu vreau să fiu o mamă autoritară”

Roxana Vancea a devenit mămica unui băiețel și a spus că este fascinată de el. Vedeta a avut o sarcină cu risc, având colul prea scurt, dar totul a decurs foarte bine. Vedeta a spus cum vrea să se poarte cu băiețelul său, Zian, mai ales că are experiență pentru îl crește și pe fiul soțului său dintr-o altă relație.

Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacrei că le voi permite să mă ajute”, spunea Roxana Vancea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...