Roxana Vancea a dezvăluit numele bebeluşului. „Mi-a trimis soacra un clip cu Arsenie Boca, aşa mi-a venit ideea”

Andra Daoud 25.11.2021, 17:26

La câteva zile după ce a devenit mămică, Roxana Vancea a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru bebelușul ei. Frumoasa brunetă a povestit și cum se descurcă în postura de mamă și cum și-a revenit după sarcină. Vedeta a revenit rapid la formele de dinainte de sarcină.

Ce nume a ales Roxana Vancea pentru bebelușul ei

Roxana Vancea a născut săptămâna trecută primul ei copil. Fosta asistentă TV și bebelușul au ajuns acasă câteva zile mai târziu, iar familia este acum în formulă completă. Iubitul Roxanei mai are un copil dintr-o relație anterioară, pe care cel doi îl cresc împreună. Vedeta a povestit că Milan era nerăbdător să își cunoască frățiorul și că este foarte încântat că a devenit fratele mai mare.

Vedeta a postat primele fotografii cu micuțul ei pe rețelele sociale, iar acum a venit momentul să îi dezvăluie și numele. Roxana a povestit, la Teo Show, cum a ales numele bebelușului și cine a inspirat-o.

Nu ştiam cum să îl numim, dar într-o zi mama soacră mi-a trimis un clip cu Arsenie Boca şi am aflat că se chema şi Zian. Aşa că am decis să îl numim aşa pe bebe, a spus Roxana Vancea.

Roxana Vancea a dezvăluit numele bebeluşului.
Roxana Vancea a dezvăluit numele bebeluşului. „Mi-a trimis soacra un clip cu Arsenie Boca, aşa mi-a venit ideea”

Și-a revenit rapid după sarcină

Roxana a fost o gravidă model și a acumulat foarte puține kilograme în timpul sarcinii, lucru care a ajutat-o să își revină rapid în formă după naștere.

Cu câteva zile înainte de a deveni mamă, vedeta povestea că a acumulat doar 5 kilograme pe parcursul celor nouă luni, că și-a satisfăcut toate poftele culinare, dar a făcut și mișcare în permanență. Vedeta a avut unele probleme cu sarcina, dar a reușit să o ducă la termen cu bine până la urmă și a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10.

Legat de siluetă, am pus 5 kilograme şi jumătate. Aveam 52,5 kg înainte de naștere, acum am 47 de kilograme. Nu am burta deloc! N-am avut probleme nici cu alăptatul, e totul bine şi din punctul ăsta de vedere. E chiar plăcut, deşi toată lumea îmi spunea că o să fie greu.

Am născut natural, a fost dureros dar nu cum mă aşteptam. Trei ore am fost în travaliu, dar a fost bine. La două ore după naştere eram pe holul spitalului, îl căutam pe bebe. Cred că m-a ajutat foarte mult sportul! Până acum doar mama i-a făcut băiţa, mie mi-a fost puţin frică. a mai spus proaspăta mămică, în cadrul intervenției de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe