Roxana Ciuhulescu a fost înșelată de fostul soț chiar de ziua ei. Cum arată femeia care i-a cauzat divorțul

Iancu Andreea, Anca Lupescu 22.01.2022, 13:32

Roxana Ciuhulescu este în prezent una dintre vedetele din echipa Faimoșilor, în cadrul competiției Survivor România 2022. În timp ce cariera sa este în plină desfășurare, sunt puține detalii care se cunosc despre viața amoroasă a vedetei. Recăsătorită cu Silviu Bulugioiu, după un mariaj eșuat, puțini știu că Roxana Ciuhulescu a divorțat de primul soț din cauza unei alte prezențe feminine, cu care prezentatoarea TV ar fi fost înșelată chiar de ziua ei.

Cine este femeia din cauza căreia Roxana Ciuhulescu a divorțat și cu care primul soț a înșelat-o

Astăzi, Roxana Ciuhulescu se bucură de o carieră de succes, fiind implicată în proiectul Survivor România 2022. De asemenea, viața sa amoroasă este una fericită, vedeta formând o familie superbă alături de soțul său Silviu Bulugioiu, cu care s-a căsătorit după primul mariaj eșuat. Primul soț al prezentatoarei ar fi înșelat-o pe Roxana Ciuhulescu cu o altă femeie chiar de ziua ei, motiv pentru care fostul cuplu a divorțat.

În anul 2017, fosta prezentatoare de la Promotor anunța că se desparte de Mihai Ivănescu, care s-ar fi cuplat cu o femeie de origini japoneze. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, în 2016, chiar de ziua Roxanei, fostul soț ar fi înșelat-o pe vedetă cu această femeie. Totul a ieșit la iveală la doar două zile după oficializarea noii relații a prezentatoarei. La scurt timp după nunta Roxanei cu actualul partener.

Roxana Ciuhulescu, înșelată de ziua ei, cu o altă femeie, de către fostul soț
Roxana și fostul soț (stânga), Mihai Ivănescu și femeia cu origini japoneze (dreapta)

Fostul soț al Faimoasei, apariție în public alături de femeia misterioasă

Mihai Ivănescu, fostul soț al vedetei TV, s-a afișat cu bruneta, presupusa amantă, la evenimentul de lansare al noului model Jeep Wrangler din 2018, conform click.ro. Ca patron al showroom-ului de autoturisme de lux, afaceristul a fost prezent cu această ocazie, însă nu a venit singur, ci însoțit de frumoasa japoneză. Cei doi au păstrat însă aparențele, părând mai degrabă parteneri de afaceri decât iubiți.

„Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul. După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, a povestit pentru sursa citată o cunoștință din anturajul celor doi foşti soţi.

Roxana Ciuhulescu și-a refăcut viața și trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Bulugioiu

Actuala Faimoasă de la Survivor 2022 a trecut peste acest episod dureros din viața sa și a decis să dea o nouă șansă iubirii. Aceasta l-a cunoscut pe soțul său, alături de care are un fiu, și lângă care formează o familie fericită, împreună, desigur, cu fiica vedetei din primul mariaj, Ana Cleopatra.

„E greu de gestionat faptul că Roxana este persoană publică şi eu încerc pe cât posibil să nu fiu. Datorită dragostei pe care i-o port încerc să mă obişnuiesc cu asta. Le mulţumim celor care ne-au adus împreună, pentru că am avut şansa să ne cunoaştem”, recunoștea Silviu Bulugioiu înainte de nuntă.

Cei doi s-au cununat religios pe 7 septembrie 2018, după cununia civilă care a avut loc în același an, pe 17 martie 2018. Silviu Bulugioiu e fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...