Tensiuni între Faimoși la Survivor România. Cu cine s-a certat Roxana Ciuhulescu. ”Ține de bun simț”

Badea Violeta 17.01.2022, 11:47
Tensiuni între Faimoși la Survivor România. Cu cine s-a certat Roxana Ciuhulescu. ”Ține de bun simț”

Prima ediție a reality show-ului Survivor România 2022 a debutat dumincă, 16 ianuarie. Odată cu prima probă a competiției, au fost înregistrate și primele conflicte din Republica Dominicană. Tensiunile ating deja cote maxime în tabăra Faimoșilor. O dovadă în acest sens fiind schimbul de replici între Roxana Ciuhulescu şi unul dintre concurenți. Iată cu cine s-a certat fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor!

Roxana Ciuhulescu, schimb de replici cu un coleg

Nici bine nu s-au instalat în jungla din Republica Dominicană, că faimoșii au avut deja primele neînțelegeri. Discuțiile s-au iscat în prima dimineață. Roxana Ciuhulescu a spus că nu s-a putut odihni deloc din cauza sforăitului lui Cătălin Zmărăndescu.

Mai mult, luptătorul s-a trezit la 6 dimineața și a început să facă gălăgie, în timp ce fosta gazdă a emisiunii Promotor își dorea să se mai odihnească. Cătălin Zmărăndescu nu a ținut cont de dorința colegei lui, spunând că este mai important să construiască împreună un acoperiș pentru baraca unde stau.

„Roxana Ciuhulescu: Nu-l interesează.

Cătălin Zmărăndescu: Nu putem să dormim toți până la ultimul. Ne-am trezit că avem treabă aici, jos.

Roxana Ciuhulescu: Nu putem, dar nici așa, la șase dimineața, serios, că unii am făcut noapte albă.

Cătălin Zmărăndescu: Băi, Roxana….”, a fost dialogul dintre cei doi faimoși.

Roxana Ciuhulescu 1
Roxana Ciuhulescu

Primele conflicte în echipa Faimoșilor

Nu doar Cătălin Zmărăndescu a deranjat-o pe Roxana Ciuhulescu, ci și Andreea Tonciu. La un moment dat, fosta prezentatoare TV i-a atras atenția brunetei că vorbește prea tare. Concurenta îi spunea lui TJ Milesc că sforăie rău.

„Andreea Tonciu: Sforăi rău, big blană.

Roxana Ciuhulescu: Andreea….

Andreea Tonciu: Suntem toți într-un colectiv și nu putem să tăcem că…

Roxana Ciuhulescu: Nu, dar puteți să vorbiți mai încet că restul dormim. Ține de comunitate și de bun simț, și de respect față de ceilalți.”, a fost dialogul dintre cele două.

Amintim că din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 mai fac parte, în afară de cele trei vedete menționate mai sus, următorii concurenți: CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la Ferma. Cei 12 concurenți se luptă cu Războinicii pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...