S-a aflat câţi bani ia Roxana Ciuhulescu de la Pro TV pentru Survivor România 2022. Oferta a fost de nerefuzat! (exclusiv)

Badea Violeta 10.01.2022, 20:41
S-a aflat câţi bani ia Roxana Ciuhulescu de la Pro TV pentru Survivor România 2022. Oferta a fost de nerefuzat! (exclusiv)

Așteptarea e pe cale să ia sfârșit! Fanii emisiunii Survivor România mai au de așteptat doar șase zile până la startul competiției din Republica Dominicană. Show-ul va putea fi urmărit la Pro TV din 16 ianuarie. Concurenții au plecat deja spre junglă și promit să facă tot ceea ce le stă în putință pentru a trece de probele dificile, mai ales că la mijloc sunt și destui bani. S-a aflat cât va câștiga Roxana Ciuhulescu pe săptămână la Survivor România. Cifra este amețitoare!

Câți bani va câștiga Roxana Ciuhulescu la Survivor România

Anul trecut, Survivor România a fost unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune. Anul acesta, emisiunea se va vedea la Pro TV după ce reprezentanții postului din Pache Protopopescu au cumpărat formatul. Aceștia promit un spectacol pe cinste, mai ales că sumele puse în joc sunt destul de generoase.

Potrivit surselor celor de la Playtech, Roxana Ciuhulescu se numără printre vedetele care vor câștiga cel mai bine. Vedeta nu este străină de trustul Pro TV, pentru că în trecut a prezentat ProMotor, emsiune aflată multă vreme în topul preferințelor telespectatorilor.

Femeia cu cele mai lungi picioare din showbiz-ul românesc ar fi negociat dur contractul, astfel că ar fi reușit să obțină suma de 4.000 de euro pe săptămână. De altfel, actualul consilier al ministrului Tineretului și Sportului are toate șansele să petreacă cât mai mult timp în Republica Dominicană, deoarece a cochetat tot timpul cu sportul.

A fost în naționala de handbal ca junioară, apoi s-a reorientat, iar în prezent practică și alte sporturi extreme. Înainte de a pleca spre această nouă experiență, Roxana Ciuhulescu a anunțat că s-a pregătit intens pentru această provocare.

„În ultimele zile am reluat antrenamentele speciale. Cu ajutorul lui Marian Ivana, un antrenor cu care am mai colaborat și care m-a aruncat și în ringul de box, am trecut la efectuarea de antrenamente de supraviețuire.

Am ales pentru câteva zile și un antrenament special la munte. Este pentru prima data când mă implic într-un reality-show și vreau să mă prezint fizic și psihic cât mai bine. Îmi propun să fac față măcar primele două luni!”, spunea vedeta, citată de sursa menționată mai sus.

Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu

„O să îmi fie dor de ai mei”

După ce s-a retras din televiziune, Roxana Ciuhulescu și-a luat în serios rolul de mamă. Vedeta are doi copii superbi, o fată și un băiețel.

Cezar este fiul vedetei cu actualul partener, Silviu Bulugioiu cu care s-a cununat religios în anul 2018. În schimb, Ana Cleopatra este fetița rezultată din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Întrucât concurenții nu vor mai avea acces la telefoane, Roxana Ciuhulescu nu va putea lua legătura cu micuții sau cu cineva din familia sa.

Vedeta a declarat pe aeroport că îi va fi foarte dor de cei doi copii, dar și de soțul ei. Cu toate astea, Roxana Ciuhulescu crede că va trăi o experiență incredibilă, pe care nu a mai avut șansă să o trăiască.

„Am emoții mari, foarte mari, plecarea de acasă a fost foarte grea, s-a lăsat cu lacrimi, este prima mea experiență de genul ăsta, plec cu speranțe, cu visuri, cu iubire, cu forță, cu pregătire fizică și mentală.

Duminică seara, pe 16 ianuarie, după Știrile Pro TV vom intra în direct de acolo și probabil că o să intrăm direct în concurs. Ce să vă zic… Am intuiția că va fi o experiență incredibilă, pe care nu am mai trăit-o. O să îmi fie dor de ai mei”, a mai spus vedeta.

Alături de Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor mai fac parte: CRBL,  Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...