EXCLUSIV

Romică Țociu, îngrijorat pentru viața nepoțelului. Care este starea micuțului după ce a înghițit două bile magnetice EXCLUSIV

Alexandru Catalan 24.01.2022, 19:02
Romică Țociu, îngrijorat pentru viața nepoțelului. Care este starea micuțului după ce a înghițit două bile magnetice EXCLUSIV

Romică Țociu a revenit de urgență din turneul din America. Vestea că nepoțelul său de doar doi ani și jumătate, Philip Ioan, a fost internat de urgență la Spitalul pentru copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală, și a fost supus unei operații, l-a tulburat. Actorul a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, care e acum starea de sănătate a micuțului pe care îl adoră.

Romică Țociu a abandonat turneul din America și a revenit în țară. Nepotul său a fost operat de urgență după ce a înghițit două bile magnetice

Contactat de reporterii impact.ro, actorul Romică Țociu a confirmat că a revenit de peste Ocean „Sunt deja în România!”. Romică a mai adaugat că starea de sănătate a micuțului este staționară.

„E mai bine Philip, dar rămâne internat. Nu știu încă pentru cât timp. Vă rog să mă iertați, dar nu pot vorbi mai mult. Vă rog să mă credeți și să nu vă supărați!”, a adăugat el, îngrijorat de soarta nepoțelului.

Romica Tociu, alaturi de nepotelul Philip Ioan, primavara trecuta
Romica Tociu, alaturi de nepotelul Philip Ioan, primavara trecuta

”A fost o operație foarte grea, de trei ore și jumătate, micuțul a fost la un pas de șoc septic!”

Philip Ioan, un puști pus pe ghidușii, a înghițit săptămâna trecută două bile magnetice, care i-au pus viața în pericol. Părinții l-au dus de urgență la spital, unde a și suferit o primă intervenție chirurgicală.

„A fost o operație foarte grea, de trei ore și jumătate, fiindcă el avea o stare destul de gravă, iar hemodinamic nu stătea foarte bine. A fost aproape de șoc septic. Tot ce mânca vomita. S-au dus peste tot și medicii i-au spus că are enterocolită, i-au făcut ecografie, palpat, la super clinici, nimeni n-a constat că e un lucru foarte grav. Ultima dată când i s-a făcut rău s-a dus la o clinică, medicul a zis să i se facă și o ecografie că precis a înghițit ceva. A văzut că sunt două bile acolo, două bile magnetice. Starea sa de sănătate se deteriorase foarte rău”, avea să povestească zilele trecute Romică Țociu, într-un interviu tv.

Vestea că nepoțelul său preferat traversează o perioadă dificilă l-a făcut să-și abandoneze turneul din America, alături de bunul său prieten, Cornel Palade, dar și de alți mari artiști români.

Cum a ales Romică Țociu numele nepoțelului, la botez

Micuțul Philip Ioan este feblețea lui Romică Țociu. Actorul a mărturisit că alegerea prenumelui micuțului nu a fost întâmplătoare, întrucât și pe bunicul lui îl chema tot Filip, și fusese unul dintre cei mai bogaţi oameni din Craiova. Bărbatul avusese cele mai tari restaurante din epocă, în care își permitea să invite artiști de la diverse companii de circ din Paris.

Urmăriți Impact.ro și pe