Secretul din spatele relației de prietenie dintre Romică Țociu și Cornel Palade. Ce i-a legat, de fapt

Badea Violeta 07.01.2022, 16:00
Secretul din spatele relației de prietenie dintre Romică Țociu și Cornel Palade. Ce i-a legat, de fapt

Romică Țociu și Cornel Palade nu mai au nevoie de nicio introducere. Cei doi formează una dintre cele mai amuzante și mai solide echipe de pe scena teatrului românesc. Activează împreună de peste trei decenii și se bucură de un succes formidabil. Chimia dintre cei doi actori se vede de la depărtare tocmai pentru că aceștia sunt și buni prieteni. Iată cum s-au cunoscut și ce îi leagă atât de mult!

Cum s-au cunoscut Romică Țociu și Cornel Palade

Celebrii actori au fost invitați în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube și au vorbit despre relația lor de prietenie. Cornel Palade a povestit că și-a cunoscut colegul de breaslă la clubul CFR din Galați.

La vremea aceea, Romică Țociu se afla pe scenă, iar prietenul său era în public. Cornel Palade a dezvăluit că i-a plăcut foarte mult interpretarea celui care avea să-i devină coleg de scenă și s-a gândit să-i propună o colaborare.

„Eram la Teatrul muzical din Galați, iar colegul meu de scenă, Gigi Panainotol, care m-a dus la clubul CFR din Galați, unde era un spectacol.

Cel mai mult mi-a plăcut de el (Romică), era haios. Era ce îmi trebuia mie. Mi-a plăcut, am vorbit cu Romică și a doua zi am aranjat să vină la teatru.

Eu știam că dacă el vine, viața mea se schimbă și așa a fost. Mi s-a schimbat orizontul, am o altă perspectivă, aveam altă stare, era energia aia de care aveam nevoie. El venea din altă lume.

Un om e o lume, doi oameni sunt trei lumi. Și lumea mea cu lumea lui, s-au întâlnit și am făcut lumea noastră.”, a povestit Cornel Palade, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Cornel Palade si Romica Tociu
Cornel Palade si Romica Tociu

„Am fost făcuți unul pentru celălalt”

Și Romică Țociu a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său. Actorul este de părere că Dumnezeu a aranjat întâlnirea dintre ei doi.

„Întâlnirea mea cu Cornel cred că a fost pusă la cale de Dumnezeu, pentru că lucrurile pe care le-am făcut împreună numai el le putea ticlui așa de bine, ca noi doi să fim împreună 32 de ani. Eu cred în lucrul ăsta că am fost făcuți unul pentru celălalt”, a spus Romică Țociu.

Între Romică Țociu și camaradul său există o diferență de vârstă de peste 10 ani. Primul are 59 de ani, în timp ce Cornel Palade are 70 de ani.

Cu toate astea, cei doi actori se înțeleg perfect. În cadrul aceluiași podcast, Cornel Palade a mărturisit că s-a gândit la pensionare, însă ia în calcul să mai joace încă doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...