Smiley, adevărul despre sezonul 11 Românii au Talent. Ce se întâmplă, de fapt, în culise

Stan Filon 11.02.2021, 14:19
Smiley, adevărul despre sezonul 11 Românii au Talent. Ce se întâmplă, de fapt, în culise

Smiley a spus adevărul despre sezonul 11 Românii au Talent, care a fost unul total atipic. Concurenții, dar și juriul au avut parte de provocări noi, în plină pandemie de coronavirus. Smiley însă a profitat la maximum de această situație, fiind atât în culise, cât și în fața spectatorilor!

Smiley, adevărul despre sezonul 11 Românii au Talent

Da, se pare că Smiley va trece la pupitrul juraților, deoarece Andi Moisescu va fi nevoit să rămână acasă o bună perioadă, deoarece s-a îmbolnăvit de coronavirus. Starea juratului a fost una bună și totul a trecut cu bine, dar în tot acest timp, Smiley se pare că îi va ține locul călduț.

”Sezonul a fost inedit, jumatate in culise, jumatate in fata concurentilor”, va declara Smiley, dupa ce se va aseza la masa juriului, alaturi de Andra, Alexandra Dinu si Florin Calinescu.

Smiley, adevarul despre sezonul 11 Romanii au Talent
Smiley, adevarul despre sezonul 11 Romanii au Talent

”Jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”

Așadar, sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent a fost filmat în condiții speciale, iar acest lucru a condus la o premieră la care vor asista întregii fani ai emisunii. ”Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, va declara Smiley, după ce se va așeza la masa juriului, alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Andi Moisescu le va fi alături de la distanță, dar va comenta și va trăi împreună cu ei magia spectacolului.

”Românii au talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a spus Andi. Cu toate acestea, juratul s-a declarat fericit să vadă încântarea lui Smiley: ”Mă bucur că a trăit aceste momente”. Care vor fi primele reacții ale noului jurat și cum se va descurca Pavel singur în culise, aflăm mâine seară!

Andra va cânta alături de un concurent special

Toată lumea va rămâne impresionată de povestea unei concurente în vârstă de 87 de ani. ”Întotdeauna mi-am dorit să cânt. Știu romanțe, știu muzică populară, de toate”. Ce vor spune jurații despre prestația ei, dar și cum va reacționa Andra când va fi provocată să cânte un refren alături de concurentă, vedem mâine.

În cea de-a treia ediție ne vom reîntâlni cu oameni care au descoperit magia scenei talentului în alte sezoane, iar acum vor reveni cu vise mari. ”Sper să mă recunoască domnul Florin. Vreau să fie cea mai frumoasă seară din viața mea”, va spune o puștoaică de doar 10 ani.

Și de această dată, cei de acasă pot fi alături de spectacolul de la TV! Dacă vor comenta pe Facebook, Twitter sau Instagram, iar textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, mesajul ar putea ajunge pe ecrane în timpul emisiunii! Nu ratați o nouă ediție Românii au talent!