EXCLUSIV

Răzvan Popescu, prezentatorul radio ZU, a ajuns pe masa de operație. Nașul Dan Negru, primele detalii: „Acum o să lupt singur”. Exclusiv

Badea Violeta 20.06.2022, 10:19
Răzvan Popescu, prezentatorul radio ZU, a ajuns pe masa de operație. Nașul Dan Negru, primele detalii: „Acum o să lupt singur”. Exclusiv

Răzvan Popescu, vedeta de la Radio ZU, a trecut prin momente cumplite, săptămâna trecută. Finul lui Dan Negru a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, că a ajuns la operație din cauza unor probleme mai vechi cu care se confrunta. Iată mai multe detalii despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o prezentatorul de radio!

Răzvan Popescu a fost operat. Cu ce probleme se confrunta prezentatorul de la Radio ZU

Prezentatorul de la Radio ZU, Răzvan Popescu a dezvăluit că a trecut printr-o intervențe chirurgicală și că aceasta s-a finalizat cu succes. Mai exact, finul lui Dan Negru a suferit vineri, 17 iunie, o operație de micsorare a stomacului.

Bărbatul avea mari probleme din cauza kilogramelor în plus. Acesta cântărea nu mai puțin de 125 de kilograme. Potrivit spuselor sale, intervenția a durat cinci ore.

„M-au operat vinerea trecută, 5 ore a durat operația, de la 8 la 5. Am voie lichide, supe, dar nu mai mult de un litru pe zi, în primele 10 zile.

După care pasat. Și, după o lună, mănânc normal. Mâine revin la Radio ZU, până vineri, când întru în vacanță. Soția a avut mai multe emoții decât mine, cu operația”, a declarat Răzvan Popescu pentru Impact.ro.

Razvan Popescu si Dan Negru
Razvan Popescu si Dan Negru

Dan Negru, despre operația finului său

Nu e niciun secret că după operația de micșorarea stomacului, medicii recomandă o dietă foarte strictă. Cât de greu îi va fi lui Răzvan Popescu să o țină?

Cu siguranță că Dan Negru îl cunoaște foarte bine pe simpaticul prezentator de la Radio ZU, așa că și-a permis să spună ce-i va lipsi cel mai mult finului său. De asemenea, vedeta de la Kanal D a mărturisit că-i va fi dor de concursul de clătite pe care obișnuia să-l facă cu finul său.

„S-au dus chiolhanurile și mesele copioase cu finu’ meu. Ha,ha. De acum el o sa mănânce numa’ paie și o să bea juma de pahar de apă. Eu rămân pe baricade să mă ocup de grătare , savarine și mititei.

Cel mai mult o să duc lipsa clătitelor. Aveam nopți în care ne puneam și făceam clătite și apoi faceam concurs care mănâncă mai multe. Eu am norocul unui metabolism bun. Câștigam mereu. Acu o să lupt singur”, a spus Dan Negru amuzat pentru Impact.ro.

Dan Negru și soția lui, Codruța, i-au cununat pe Răzva Popescu și pe aleasa inimii sale, Angela. Evenimentul a avut loc în 2014. „El și soția lui, Codruța, ne vor duce pe mine și pe Angela la altar si sper să ne poarte noroc!”, spunea prezentatorul, cu emoție, la vremea aceea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...