Dan Negru, supărat pe Antena 1? Prezentatorul, declaraţie neaşteptată: „Nu știam că există așa ceva în breasla mea”

Andra Daoud 17.06.2022, 11:14
Dan Negru, supărat pe Antena 1? Prezentatorul, declaraţie neaşteptată: „Nu știam că există așa ceva în breasla mea”

A trecut o jumătate de an de când Dan Negru a plecat de la Antena 1 și a semnat cu Kanal D, însă prezentatorul TV încă transmite mesaje cu subînțeles. El a scris recent o postare pe Facebook care i-a făcut pe mulți să se gândească la plecarea sa de la Antena 1 și să facă legătura. Ce a transmis Dan Negru și care a fost contextul care l-a făcut să reacționeze.

Dan Negru, mesaj cu subînțeles la adresa Antenei 1

Dan Negru a dat dovadă de fair-play în multe momente și a specificat că este o atitudine pe care o apreciază în toate domeniile. În momentul în care postul Pro TV a făcut audiență mai mare decât Antena de Revelion, Dan Negru a transmis felicitări în mod public postului concurent. Acum, prezentatorul de la Jocul Cuvintelor a transmis un mesaj pe Facebook care are ca temă tot fair-play-ul și recunoștința.

Prezentatorii matinalului de la Kiss Fm, Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu, au anunțat că încetează colaborarea cu radio-ul. La rândul lor, cei de la Kiss Fm au dat un comunicat în care le-au mulțumit celor doi pentru colaborare, iar acest lucru l-a mișcat pe Dan Negru.

„Frumoasă e recunoștința! M-a bucurat comunicatul celor de la Kiss FM care le-a mulțumit, la despărțire, matinalilor Rusu și Andrei pentru colaborare. Nu știam că există așa ceva în breasla mea. Extraordinar și momentul de fair-play în care fanii Romei și ai lui Leicester l-au aplaudat în picioare pe Ranieri! Claudio Ranieri a făcut istorie la ambele echipe. Recunoștința e dobânda împrumuturilor sufletești…

În lumea noastră mică n-o cunoastem. Cei noi veniți îi privesc cu ură pe cei vechi. E la fel în administrație, în sport, în teatru, în televiziune, oriunde. Îi urâm pe cei de dinainte. Doar moartea îți dă valoare în România. Altfel, cei care nu mai sunt cu noi sunt împotriva noastră. Să învățam recunoștința! Ar fi o evoluție!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară

Mesajul lui Dan Negru i-a făcut pe mulți să se gândească la faptul că prezentatorul se referă și la plecarea lui de la Antena 1 și că este posibil să se fi așteptat ca reprezentanții postului să se arate recunoscători în mod public pentru cei peste 20 de ani de colaborare.

După ce a părăsit postul din trustul Intact, Dan Negru a început colaborarea cu Kanal D, unde a început să prezinte un quiz-show care se bucură de un real succes. Recent, prezentatorul TV a explicat de ce emisiunea are atât de mult succes și se bucură de audiențe mari încă de la primele ediții:

„Ce ne-a mirat nu a fost calitatea telespectatorilor, ci numărul lor. Mereu ni s-a spus că publicul TV vrea manele și scandal și ne-am mirat când am văzut că nu e deloc așa. Dincolo de asta, Jocul Cuvintelor e una dintre cele mai profitabile producții TV, pentru că are costuri minore, e nevoie doar de invitați cu creier. Nu plătim vedete, nu avem public. Invitații primesc doar premiul pe care-l pot câștiga”, a explicat prezentatorul TV.

Urmăriți Impact.ro și pe