EXCLUSIV

Până şi finul lui o spune. Răzvan Popescu, dezvăluiri despre naşul Dan Negru: „Este cam zgârcit” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 07.09.2021, 19:51

Cine zicea că, în lumea agitată a show-biz-ului, nu se leagă și prietenii pe viață? Răzvan Popescu, de la Radio ZU, și Dan Negru, vedeta Antenei 1, s-au și înrudit, fiind fin și naș.

Dar, celebrul om de radio recunoaște că nu respectă obiceiurile de odinioară, când mergeai la nași cu un curcan în brațe: ”Pune Dan masa, chiar dacă este zgârcit, de-o scobitoare tot găsește el!”, ne-a declarat Răzvan Popescu.

Acesta ne-a mai povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, și despre lupta cu kilogramele, pe care din nou a pierdut-o, dar și despre colegul său de muncă, Flick.

Dan Negru l-a nășit, acum șapte ani, pe Răzvan Popescu

Răzvan Popescu se pregătește să serbeze șapte ani de căsnicie. Mai ieri parcă îmbrăca elegantul costum de ginere, fiind flancat, la dreapta, de Dan Negru, în rol de naș: “Părinte spiritual îmi va fi Dan Negru, prietenul meu de-o viață!

El și soția lui, Codruța, ne vor duce pe mine și pe Angela la altar si sper să ne poarte noroc!”, declara Răzvan, cu emoție, înainte de cununia religioasă. Și chiar a fost cu noroc, căci Răzvan Popescu și soția lui serbează, pe 4 octombrie, ”Nunta de cupru”, când, spune tradiția, relaţia continuă să prindă putere.

Dar, Răzvan nu ține la obiceiurile vechi: ”Nu mă duc la nașul Dan Negru cu un ditamai curcanul, doar cu ”Bună ziua!”, și să pună el masa. E cam zgârcit, dar de o scobitoare tot găsește el, l-a mai vindecat Codruța, soția lui”, ne-a declarat Răzvan Popescu, în exclusivitate pentru impact.ro

la nunta lui razvan popescu
La nunta lui Razvan Popescu

Răzvan Popescu a pierdut iar lupta cu kilogramele: ”Mă dă cântarul afară din casă!”

Celebrul om de radio vrea din nou să slăbească: ”M-am mai îngrășat zece kilograme. Așa se întâmplă, când mănânci din plictiseală. Acum am 110 kilograme. Se vede la burtică, la fălci, a mâncat porcușorul, iar s-a îngrășat. N-am făcut operație de stomac, de fapt n-am nicio operație.

Nici oase și nici picioare rupte, am doar un implant de măsea”. Prezentatorul Radio Zu a luat însă măsuri: ”Mă dă afară din casă cântarul. Alerg în Tineretului și în IOR. Am avut perioade când alergam și 10 km zilnic, acum sunt la antrenamentele de reintrat în formă, pot alerga doar vreo 3 kilometri. Și am redus drastic porțiile de mâncare”, ne-a mai dezvăluit Răzvan.

Răzvan Popescu, despre Flick: ”La radio este ok!”

Răzvan și Flick fac o echipă pe cinste, la Radio Zu, post de radio care, de 13 ani, se află în topul preferințelor ascultătorilor. Răzvan ne-a povestit și despre secretul colaborării lungi cu Flick: ”Cum am rezistat cu Flick? Este toleranță, e cu suișuri și coborâșuri, când nu mai reziști, renunți!

Flick s-a căsătorit, dar nu e treaba mea cum este el, de când s-a căsătorit. La radio este ok”. Cei doi sunt și prezentatori la petrecerile private: ”Am fost la câteva evenimente, vara aceasta, dar la mult mai puține decât înainte. Nu au scăzut tarifele noastre, doar că au fost mai puține chefuri, cu invitați mai puțini”, ni s-a mai confesat Răzvan Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...