Răsturnare de situație în cazul Cristinei Joia. Ce a făcut chiar azi femeia care a lovit-o

Iancu Andreea 10.11.2020, 15:29
Răsturnare de situație în cazul Cristinei Joia. Ce a făcut chiar azi femeia care a lovit-o

După ce Cristina Joia a fost desfigurată în urma unui atac dintr-un supermarket din Capitală, agresoarea sa a făcut mărturisiri. Polițiștii au identificat-o pe femeie cu ajutorul camerelor de supraveghere și au anchetat-o pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate înainte ca designerul să ajungă de urgență la spital. Astfel, cea care a lovit-o pe Cristina Joia a făcut o mărturisire neașteptată.

Ce spune femeia care a lovit-o pe Cristina Joia despre eveniment

Designerul emisiunii „Visuri la cheie” a avut parte de un incident îngrozitor, în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket din București. Desfigurată, după o lovitură în figură, Cristina Joia a ajuns de urgență la spital, unde a suferit o operație la nas. Între timp, femeia care a lovit-o a fost identificată de către polițiști și chemată la Secția 14 pentru declarații.

“Am o tăietură, dar este spartă și piramida nazală și a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile. Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, a declarat Cristina Joia pentru click.ro.

După ce inițial agresoarea a declarat că victima i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină, motivând astfel reacția violentă, femeia și-a modificat declarația. Astfel, aceasta a recunoscut că designerul nu i-a rupt ștergătorul de la mașină. Cel mai probabil, Cristina i l-ar fi ridicat pentru a o atenționa că a parcat în loc nepermis.

Cu toate acestea, femeia a primit în urmă cu o seară ordin de reținere pentru 24 de ore. De asemenea, tânăra în vârstă de 34 de ani este acuzată de loviri și violențe, după ce polițiștii au examinat imaginile din magazinul în care a avut loc atacul.

Agresoarea Cristinei Joia și-a schimbat declarația, după ce a acuzat-o pe victimă că i-a rupt ștergătorul
Agresoarea Cristinei Joia și-a schimbat declarația, după ce a acuzat-o pe victimă că i-a rupt ștergătorul

Declarația inițială a agresoarei

Unul dintre reporterii Pro TV, postul la care lucrează și designerul agresat, a reușit să poarte o discuție cu agresoarea, în timp ce era escortată la secția de poliție.

Ovidiu Oanță: Ce s-a întâmplat?

Agresoarea: „Mi-a rupt ștergătorul de la mașină!”

Ovidiu Oanță: Și asta a justificat să fiți atât de violentă?

Agresoarea: „Nu sunt violentă!”

Ovidiu Oanță: Și de ce ați lovit-o atât de puternic?

Agresoarea: „Nu am lovit-o, pur și simplu, atât de puternic. I-am dat un brânci, într-adevăr. Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat, m-a făcut țigancă”

Ovidiu Oanță: Si soluția este să o lovești?

Agresoarea: „Nu, nu e asta o soluție”

Ovidiu Oanță: Ați văzut că ați lăsat-o acolo într-o baltă de sânge

Agresoarea: „Nu era nicio baltă de sânge, am lovit-o pur și simplu, atât.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...