Ce se întâmplă cu Cristina Joia în spital după ce a fost bătută crunt pentru un loc de parcare. Designerul de la Visuri la cheie, mărturie de ultimă oră

Stan Filon 09.11.2020, 11:13
Ce se întâmplă cu Cristina Joia în spital după ce a fost bătută crunt pentru un loc de parcare. Designerul de la Visuri la cheie, mărturie de ultimă oră

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii ”Visuri la cheie”, de-abia și-a revenit din șoc după ce a fost desfigurată pur și simplu într-un magazin din Capitală. Vedeta Pro TV a fost lovită în față de o femeie, iar angajații magazinului în care a avut loc agresiunea nu au ajutat-o cu nimic.

S-a aflat ce s-a întâmlat cu Cristina Joia la spital. Medicii au operat-o de urgență

Vedeta Pro TV a spus că de față erau vânzătoarele magazinului, în momentul când a fost lovită în față de o femeie. Aceasta se pare că avea un obiect dur în mână, așa că rănile au fost foarte serioase. Cristina Joia s-a prăbușit la pământ și s-a umplut imediat de sânge.

Designerul a avut puterea să sune singură la ambulanță, iar un trecător a pus mâna pe telefon și a sunat imediat la poliție. “Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia pentru protv.ro.

Cum se simte Cristina Joia, dupa ce a fost batuta de o femeie
Cum se simte Cristina Joia, dupa ce a fost batuta de o femeie

”Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau”

“M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”.

Dar de unde a plecat conflictul între cele două femei? Ei bine, vedeta a vrut să intre într-un magazin, dar o mașină bloca trecerea de pietoni. ″M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”.

Suspecta a fost deja identificată de polițiști care nu îi pot cere deocamdată socoteala și nici să o acuze de violențe, deoarece nu s-a depus nicio plângere. Vedeta Pro TV este așteptată să se externeze, apoi să meargă la secția de poliție, unde să reclame incidentul.

În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...