Rămâne Mircea Badea fără emisiunea de la Antena 3? Mihai Gâdea a făcut anunțul

Redacția IMPACT 25.06.2020, 10:42
Rămâne Mircea Badea fără emisiunea de la Antena 3? Mihai Gâdea a făcut anunțul

Mircea Badea a lipsit, miercuri seara din cadrul emisiunii pe care o prezintă săptămânal. Absența sa a fost motivată chiar de colegul său de trust, Mihai Gâdea, printr-un anunț pe care l-a transmis în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

De ce a lipsit Mircea Badea de la emisiune

Mircea Badea nu a fost prezent, miercuri seara la emisiunea „În gura presei”, pe care o realizează de ani de zile în cadrul trustului Intact. Colegul său, Mihai Gâdea i-a dat legătura lui Mircea Badea, către studioul emisiunii sale, fără însă să-și dea seama că jurnalistul nu urmează să intre în emisie seara trecută. Motivul este unul cât se poate de simplu. Mircea Badea se afla în concediu. Anunțul a fost făcut chiar de realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Doamnelor și domnilor, ultimele minute ale acestei emisiuni. Pur și simplu am uitat că domnul Mircea Badea și-a luat câteva zile libere. Foarte frumos că a făcut acest lucru”, a declarat realizatorul Mihai Gâdea, după ce anunțase cu doar câteva minute în urmă că va intra în legătură directă cu Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii „ În Gura Presei”, un proiect deja celebru, de ani de zile, și-a luat, așadar, un concediu binemeritat. Realizatorul de la Antena 3 se relaxează acum în zilele sale libere. Ne putem da seama de acest lucru prin story-urile postate pe pagina sa de Instagram cu diverse cocktailu-uri pe care jurnalistul le-a postat, pentru a le împărtăși cu fanii săi.

În urmă cu două zile, Mircea Badea comenta, tot pe pagina sa de Instagram imaginile surprinse cu drona, de la petrecerea pe care Rareș Bogdan a organizat-o cu prilejul aniversării fiicei sale. Despre prim-vicepreședintele PNl, Mircea Badea critica, în trecut, deciziile lui Rareș Bogdan de a deschide birouri parlamentare în unele ţări cu comunităţi româneşti puternice din Diaspora: Italia, Spania, Marea Britanie.

Urmăriți Impact.ro și pe